Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jürgen Dirkx nieuwe trainer PSV Onder 18'

29 april 2021 10:46 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Jürgen Dirkx nieuwe trainer PSV Onder 18"; image source: Pro Shots

Jürgen Dirkx zal na dit seizoen de trainer worden van PSV Onder 18. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Hij volgt Ruud van Nistelrooy op, die komend seizoen voor de groep van Jong PSV zal staan. Stijn Schaars zal waarschijnlijk zijn assistent worden, terwijl ook Wilfred Bouma vermoedelijk bij de technische staf komt. Schaars is momenteel assistent-trainer van PSV Onder 17, terwijl Bouma diezelfde rol vervult bij Jong PSV.

Dirkx doorliep als speler de jeugdopleiding van PSV en kwam uiteindelijk tot 74 officiële wedstrijden in het eerste elftal. Bovendien was hij zeven seizoenen als trainer actief binnen de jeugdopleiding om in 2018 als assistent van Mark van Bommel bij de A-selectie te komen. Nadat Van Bommel in december 2019 werd ontslagen vertrok ook Dirkx bij de club, maar hij keerde afgelopen winter weer terug om weer binnen de jeugdopleiding actief te gaan.
Discussieer mee op de forums


Tags

dirkx bommel bouma jong nistelrooy stijn vervult wilfred

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Mooie beloning voor het vrijwilligerswerk van de laatste maanden.
+1/-0

3 weken geleden
Mooi om al die namen voorbij te zien komen, kennen de (club)cultuur.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez arriba atiba bernal boscagli busreis eredivisie espn feyenoord gakpo geldprijs ginkel handsbal identieke israelier izecson kanaal klassement madueke malen mollema omsmelten pec sangare santos schmidt shevchenko utrecht zahavi zeist