Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Vrouwen onderuit op bezoek bij FC Twente

2 mei 2021 14:04
Foto: Pro Shots

PSV Vrouwen onderuit op bezoek bij FC Twente; image source: Pro Shots

PSV Vrouwen heeft de uitstekende start van de kampioensgroep vorige week op zondag geen vervolg kunnen geven. Op bezoek bij FC Twente werd met 2-1 verloren. De Tukkers nemen bovendien ook de koppositie over. Naomi Pattiwael opende in de eerste helft nog wel de score voor PSV, maar FC Twente kwam voor rust nog op gelijke hoogte. Ruim een kwartier voor tijd werd de winnende treffer gemaakt.

Volgende week zondag wacht de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Vijf dagen later komen de Hagenezen naar PSV Campus De Herdgang.

Stand kampioensgroep Pure Energie eredivisie vrouwen

1.FC Twente2 - 20 pt - (3-2)
2.PSV2 - 19 pt - (4-3)
3.Ajax2 - 19 pt - (3-3)
4.ADO Den Haag2 - 11 pt - (1-3)




Tags

twente ado kampioensgroep eredivisie herdgang naomi pattiwael

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Toen we Sari van Veenendaal haalde als doelvrouw vond ik dat fantastisch nieuws. In 2019 beste keepster ter wereld uitgeroepen. Maar als ik haar het afgelopen seizoen bij ons zie keepen dan schrik ik ervan hoe onthutsend slecht zij is nu.
+2/-0

2 jaar geleden
Balen. Deze kan volledig op conto van Jolly Jumper. Die hoekschop mag er natuurlijk nooit in enen in en dat schot van buiten de "16" moet zij gewoon hebben. Daarna voorkomt zij wel de 3-1 met een katachtige reflex, maar het leed was toen al geschied.
+1/-0

2 jaar geleden
Teleurstellend resultaat van ONS PSV tegen angstgegner FCT vrouwen.Keepster Van Veenendaal ging niet vrij uit bij beide Twente doelpunten. Het verschil was misschien wel dat een corner er bij PSV rechtstreeks in vloog en uit 2 corners van PSV de bal 2x van de Twentse lijn werd gehaald. PSV bracht in elk geval veel te weinig voor een team wat titelaspiraties heeft.
+2/-0

2 jaar geleden
Dat Sari op het moment niet in de zelfde vorm als 2019 verkeert is wel duidelijk,maar ik vind dat vandaag bij beide goals de verdediging ook zeker niet vrijuit ging.
De voorsprong werd zodoende makkelijk weggegeven en de titelaspiraties krijgen bij deze ook een flinke knauw.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Gelukkig hebben wij het nog in eigen hand. Maar dan moet je de thuiswedstrijd iig winnen evenals beide wedstrijden tegen ADO, dan zal een gelijkspel bij Ajax wel volstaan.

Maar ben alweer aardig opgevrolijkt! Chelsea heeft de finale van de CL bereikt (middels 4-1 thuisoverwinning op Bayern München, na 2-1 nederlaag uit). Hopelijk doet goed voorbeeld goed volgen!

(edit: goed voorbeeld dééd goed volgen!)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Finale CL vrouwen tussen Barcelona en Chelsea.Bij Barça was Lieke Martens beslissend met 2 doelpunten tegen PSG.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Yup hopelijk komt-ie ergens op tv, op zender die wij kunnen ontvangen.
+1/-0

2 jaar geleden
Het is te merken dat onze Johnny de hele zomer druk is geweest met het versterken van dit elftal dat een bijzondere variatie op het voetbalspel speelt.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Heb jij de 'mannen' weleens zien "voetballen"?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Nou ze hebben al wel een prijs gepakt. Dat slappe ongeïnteresseerde zooitje van PSV-1 wint niks en wordt ook geen tweede.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat lamme is meer van toepassing op de mannen van PSV1. De vrouwen doen er tenminste alles aan om kampioen te worden. En ook bij de vrouwen zijn de financiele mogelijkheden van Ajaks groter.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Allemaal waar. Maar het vrouwenvoetbal is echt zo niet leuk om naar te kijken. Vind ik dan.
Er gaan geen 10 seconden voorbij zonder een opzichte flater of onkundige actie. In een tempo van een likmevessie. Laat die meiden lekker voetballen hoor. Maar laten we het ook niet al te serieus nemen allemaal.
Ja die mannen kunnen beter. Maar laten we even eerlijk zijn dat dat er in ieder geval uit ziet als voetbal met geregeld mooi staaltjes ook. Dit weekend nog...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Tja,als je het vrouwenvoetbal met de mannen gaat vergelijken en je vindt er niks aan.
Reageer dan niet,zou ik zeggen.
Er zijn ook mensen die het wel op waarde kunnen schatten en er plezier aan beleven.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ach. Het is een forum voor mensen met een mening. Laat me lekker.
John was alleen maar in t nieuws met vrouwen aantrekken. En Schmidt haalde alle mannen binnen.
Laat onze TD zich lekker richten op t vlaggeschip waar t publiek en t geld op binnen komt ipv dit gestuntel in de marge
+1/-0

 
Je weet dat John de Jong 0,0 te maken heeft met de vrouwen en ze hiervoor een eigen manager hebben die zorgt voor de transfers?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ricardo, nee dat wist ik niet. Nou die manager doet het een stuk beter dan JdJ.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Een "opzichte flater"... ja ja, zoiets dus?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage