Transparent
Inloggen
Sluiten

'Derde tenue van komend seizoen lijkt al uitgelekt'

4 mei 2021 17:46 - Footy Headlines
Foto: Footy Headlines

"Derde tenue van komend seizoen lijkt al uitgelekt"; image source: Footy Headlines

Het doorgaans betrouwbare Footy Headlines weet te melden dat het derde tenue voor PSV gelekt lijkt te zijn. PSV zal komend seizoen in een groen tenue gaan spelen, in dezelfde kleur als het groene keeperstenue van dit seizoen. Het tenue zal daarbij donkerblauwe details bevatten. Gemeld wordt dat de kleuren en het ontwerp correct zijn, maar dat enkele elementen mogelijk anders zullen zijn.

Een enorme wijziging ten opzichte van de shirts van afgelopen jaren is dat het logo van het shirt zal verdwijnen. In plaats daarvan komt in grote letters de clubnaam te staan. In het ontwerp van Footy Headlines staat 'Eindhoven', maar er wordt gemeld dat dit mogelijk ook 'PSV Eindhoven' of alleen 'PSV' kan zijn. Het logo van PSV zal in de achtergrond wel te zien zijn. Onder meer Borussia Dortmund, AC Milan en Manchester City zullen komend seizoen hun derde tenue in hetzelfde design hebben zonder logo, maar met de clubnaam op de voorkant.

De verwachting is dat het tenue in augustus pas gelanceerd gaat worden.

Meer op Footy Headlines
Tags

tenue logo clubnaam ontwerp bevatten design donkerblauwe dortmund gelanceerd gelekt groen keeperstenue letters milan voorkant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Op zich wel leuk. Voor een kinderpyama
+4/-0

4 maanden geleden
Het logo zal verdwijnen?! Ik mag toch aannemen dat dit een fout is in de tekst? Het logo is heilig.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Het logo zit op de broek.
+1/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Ok, speciaal voor jou dan, het verdwijnen van het logo van het shirt is voor mij heiligschennis.

Edit, en ja, ik lees dat het mogelijk wel naar de achtergrond gaat, als soort van print.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Euh.. is er iets?

Ik zeg alleen maar dat het logo op de broek zit.
+1/-0

 
4 maanden geleden
Nee hoor, helemaal niet. Mijn inziens hoort ons logo op het shirt. Niet op de achtergrond, en de broek is daar geen compensatie voor. Er vanuitgaande dat jij het niet ontworpen hebt, was het niet vervelend bedoeld.
+1/-0

 
4 maanden geleden (gewijzigd)
Natuurlijk. Onbegrijpelijk dat dit niet op het shirt staat. Dat het shirt een reclamezuil is geworden snap ik, maar dan niet zonder het club-logo. Lijkt me toch echt de basis van een clubshirt.
+1/-0

4 maanden geleden
Twee keer Eindhoven onder elkaar is wat overdreven en verwarrend met de stadsgenoot, maar PSV is te smal. Ik ben benieuwd, maar ik hoop gewoon traditioneel met logo.
+1/-0

4 maanden geleden
Hoewel ik alleen in mijn kinderjaren aan voetbalshirts deed, kan ik niet bepaald zeggen dat ik van dit, uitgelekte, exemplaar onder de indruk ben.
+1/-1

4 maanden geleden
Niet te hopen dat we het derde tenue vaak nodig moeten hebben. Wat een gedrocht. Pyjama is wel de beste vergelijking. Als dat blauwe 'Eindhoven' er nu eens vanaf zou gaan is het al beter te behappen.
+1/-0

4 maanden geleden
Puma, dit is nog erger dan het huidige 3e tenue. Lijkt wel een kruiswoordpuzzel.
+1/-0

4 maanden geleden (gewijzigd)
Wat een gruwelijk slecht ontworpen shirt. Blijkbaar is er geen budget voor vrijgemaakt en als stageopdracht wil ik het nog niet eens betitelen want dan beledig ik de stagelopers.
+1/-0

4 maanden geleden
Er is 1 Fc Eindhoven en 1 PSV. Punt.
En we moeten ons al helemaal niet gaan vergelijken met hoe Borussia, Milan en Manchester met hun design omgaan.
Herkenbaarheid is al een probleem voor PSV in het buitenland waar we vaak Eindhoven worden genoemd. Dat maak je er alleen maar groter mee
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad benfica boscagli buitenspelers corona coronamaatregelen crockett doan drommel dumfries gakpo gekkies ginkel gotze james madueke mwene nieuwsbericht nieuwsberichten nikiforov obispo onzin ramalho romario sangare teze vertessen viergever wethoudervanjuine zahavi