Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooy: 'Volgende stap is tribune vernoemen naar Willy van der Kuijlen'

7 mei 2021 11:38 - Ruud van Nistelrooy
Foto: Pro Shots

Ruud van Nistelrooy: "Volgende stap is tribune vernoemen naar Willy van der Kuijlen"; image source: Pro Shots

Via Twitter laat Ruud van Nistelrooy weten dat het een terechte erkenning is dat de Eredivisie vanaf dit seizoen de Willy van der Kuijlen-trofee zal uitreiken aan de topscorer van de competitie. De aanstaande trainer van Jong PSV geeft daarbij ook aan wat de volgende stap zou zijn: een tribune van het Philips Stadion vernoemen naar Mister PSV.
Tags

kuijlen nistelrooy vernoemen willy eredivisie erkenning jong mister topscorer uitreiken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Geen slecht idee. Doe mijn tribune maar. De oude L-Side (Noord).
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Helemaal mee eens! De oude L-side! Ik heb mijn gele regenponcho die we kregen bij de verbouwing ook nog wel ergens liggen. :D
+2/-0

 
1 jaar geleden
De L is ook de meest voorkomende letter in de naam van Skiete. ;-)
+1/-0

 
1 jaar geleden
En die kapot geknipte seizoenkaart;)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja! Zo'n stukje plastic eruit per wedstrijd! :)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Plus paar reservewedstrijden, voorre... tja je weet maar nooit, waren nog geen play offs destijds.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Kan me nog herinneren dat we die poncho's kregen. PSV kwam achter in de wedstrijd (ik meen Willem 2) en die poncho's gingen massaal het veld op. PSV kwam terug in de wedstrijd en mochten die stewards vanaf het veld die poncho's terug geven. Wat een tijd
+1/-0

 
1 jaar geleden
En vergeet de psv-flits niet.
Of af en toe die strandballen op de tribune.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Ja der zaten 20 knipjes in die strippenkaart, ha ha idd
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die dingen waren een stuk leuker dan dat "bankpasje" van tegenwoordig. Ik heb ze boven nog allemaal liggen. Best wel schandalig eigenlijk dat wij tegenwoordig niet meer elk jaar nieuwe seizoenkaart krijgen. Wij betalen er toch ook voor?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hahaha, is die niet vergaan inmiddels?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hou stil, hou stil , wat krijg ik een heimwee naar de goede oude gouden tijd.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Juist, momenteel op T, ik zeg doen!

Ik stond met mijn maatjes helemaal bovenin in het midden, dan moest je je maar boven worstelen, want heel het gangpad stond afgeladen vol en de eerste rijen daarboven ook... echter kwam je daar doorheen, dan had je vreemd genoeg opeens ruimte genoeg, ja die goeie ouwe tijd, vanaf 1984 regelmatig een wedstrijd en vanaf 1986 seizoenkaart.
Wat me nog goed bijstaat is de bevrijdende 8-2 overwinning op Go Ahead met Rene Ijkelkamp en Michel Boerebach, volgens mij beide ook scorend. PSV was eindelijk weer kampioen na 1978, 8 jaar later dus...
Bij PSV oa Huub Stevens, Ruud Gullit, Jurrie Koolhof, Halver Thoresen, Ton Lokhoff en Frans van Rooij met zijn fantastische linker, die ook scoorde die avond.
Na het laatste fluitsignaal, ging poort aan de L-side op middenlijn open - dat mocht toen nog gewoon ! - en wij renden het veld op; ik gleed mijn witte broek helemaal groen, those where the days, gekkenhuis!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wij stonden 2 uur voor het stadion open ging al bij de ingang. Om uiteindelijk helemaal onderaan in het vak uit te komen. En ook al waren het staanplaatsen, iedereen stond min of meer op dezelfde plaats. En dan bij regen schuilen onder de spandoeken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Beide tegentreffers, van afstand, waren van Michel Boerebach en gaven deze galavoorstelling nog meer cachet. Alle doelpunten waren mooi. Ik had dat seizoen nog net geen seizoenkaart - ook pas vanaf 1986 - maar miste na de winterstop niets meer en kwam uit op 26 of 28 competitiewedstrijden. Ik stond die kanpioenswedstrijd op L, ik meen op midden, geen enkele moeite om aan kaarten te komen, en was na afloop ook redelijk rap op het veld, hetgeen ook de komende 5x het geval zou zijn (bij elkaar 3x thuis, 3x uit). Vanaf toen dus seizoenkaart L, maar eigenlijk nooit meer op midden maar meer richting Noordoosthoek, for obvious reasons, mooie tijden "Ivanhoe!", komt nooit meer terug. En tegenwoordig zelfde hoek, alleen dan iets hoger en wat meer naar links. Vakkie U, dus feitelijk in het oude Uitvak. Toch mooi: de U van Uitvak.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
2 Michel, dat wist ik niet meer, wist nog wel dat het van grote afstand was, die Franske de Rooy - beetje uit zicht verloren gegaan in België bij Antwerp en Standard waar hij echt grote meneer was - ook trouwens, Gullit maakte er ook minimaal 1, ja heerlijke euforie was dat, 10 doelpunten in een kampioenswedstrijd kom daar nog maar eens om tegenwoordig!
Was Frans toen ook niet talent van het jaar?
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

affluit affluiten alchemist basarnhem benitez cambuur code competitievervalsing feyenoord gakpo ghazi hag heerenveen jong medelijden napoli nistelrooij psvrijnwoude rangers rutten saibari sangare schmidt shevchenko simons slot til twente var vertessen