Transparent
Inloggen
Sluiten

Edwin de Wijs coach van Jong PSV in thuiswedstrijd tegen FC Volendam

7 mei 2021 15:07 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

Edwin de Wijs coach van Jong PSV in thuiswedstrijd tegen FC Volendam; image source: Pro Shots

Edwin de Wijs zal vrijdagavond voor de groep staan als Jong PSV het in eigen huis opneemt tegen FC Volendam. Dat meldt Rik Elfrink via Twitter. Ernest Faber zal hem daarbij ondersteunen. Vanwege een coronabesmetting ontbrak de normaal gesproken assistent-trainer van Jong PSV de afgelopen wedstrijden nog. Hoofdtrainer Peter Uneken zal over een week waarschijnlijk weer voor de groep staan als het seizoen op bezoek bij Almere City wordt afgesloten.

Jong PSV maakt nog een kleine kans om de vierde periode te winnen. De ploeg heeft met nog twee wedstrijden te gaan een achterstand van vier punten op Cambuur, terwijl Go Ahead Eagles twee punten meer heeft dan de Eindhovenaren.




Tags

jong volendam wijs cambuur coronabesmetting eagles elfrink faber uneken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Scouts op de tribune voor Wim Jonk?;-)
+1/-0

 
 
Er is hier sprake geweest om evt Jonk als trainer te benaderen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Maar een coach ga je toch niet scouten , die beoordeel je op resultaat. Ik neem ook aan dat dit dan als grap bedoeld was van je.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage