Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Mooi dat ik vandaag mocht starten"

9 mei 2021 20:32

Marco van Ginkel gaf in gesprek met ESPN aan erg blij te zijn met zijn basisplaats tegen Willem II. "Het was heel lang geleden, maar ik train alweer vier maanden mee", aldus Van Ginkel. "Ik ben al redelijk wat ingevallen en vandaag mocht ik starten. Dat is mooi."

Het werd uiteindelijk geen spectaculaire wedstrijd in Tilburg. "Willem II zakte veel in met vijf man achterin en weinig druk", zo gaf hij aan. "Wij moesten het spel maken. We hebben wel wat kansen gecreëerd, maar ook niet echt superveel. Uiteindelijk wel een goede overwinning denk ik."

Gevraagd werd aan Van Ginkel wat hij van zijn eigen spel vond. "Ik was redelijk veel aan de bal en dat is altijd leuk", zei hij daarover. "Ik ben tevreden na zo'n lange tijd, maar als team hebben we ook goed gespeeld. Qua drukzetten bleven we bij elkaar en hielpen elkaar ook goed. Het veld was niet heel groot, dat is soms wel het geval vind ik. Je moet elkaar daarin helpen. Dan maak je het jezelf alleen maar makkelijker."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel drukzetten espn spectaculaire superveel tilburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage