Transparent
Inloggen
Sluiten

Negen spelers Jong PSV vertrekken transfervrij na dit seizoen

10 mei 2021 16:05 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Negen spelers Jong PSV vertrekken transfervrij na dit seizoen; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële website bekend gemaakt dat negen spelers van Jong PSV na dit seizoen transfervrij zullen vertrekken bij de club. Kyan van Dorp, Gregory Kuisch, Andrew Mendonca, Koen Oostenbrink, Robin Schoonbrood, Mark Spenkelink en Kristofer Kristinsson hebben evenals de verhuurde Justin de Haas en Rico Zeegers te horen gekregen dat hun aflopende contract niet verlengd zal gaan worden.

In de jeugdopleiding zullen Ibrahim Berete, Kees van Lindert, Milan Govaers, Mido Hamelynck, Seb Loeffen, Daan Van den Brande, Joep Willems en Friso van Dijk de club verlaten, terwijl eenentwintig spelers uit PSV FUNdament doorstromen naar PSV O13.

Ook in de staf van de PSV Academy zullen mensen de club gaan verlaten. Peter Unekeken, Rick Antonise, Siem Nijssen, Stefan Toonen en Anthony Lurling zullen gaan vertrekken. Ginola Alflen, videoanlist in de PSV Academy zal doorschuiven naar de A-selectie.

Meer op PSV.nl
Tags

jong academy alflen andrew anthony antonise berete brande daan dijk dorp eenentwintig friso fundament ginola govaers gregory haas hamelynck joep koen kristinsson kristofer kuisch kyan lindert loeffen lurling mendonca mido milan nijssen oostenbrink rico schoonbrood seb spenkelink stefan toonen unekeken videoanlist willems zeegers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Dat word een drukke zomer voor PSV . Talent binnen harken voor zowel jong PSV als psv
+2/-0

2 maanden geleden
Is deze nieuwe exodus geen (indirecte) diskwalificatie van de afdeling scouting? Wederom een motie van wantrouwen?
+1/-3

 
2 maanden geleden
Dat gaat wel erg ver. Als je jongens scout voor de f of de e mag je denk ik blij zijn als er elke lichting 1 de top haalt. Maar Vennegoor kan aan de bak om jong eindelijk weer op niveau te brengen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Nee. Dit zijn vrij normale cijfers in de jeugd.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Het is pas geslaagd als ze ook daadwerkelijk voor een flink bedrag de deur uitgaan. , Als Malen gakpo en ook madueke voor flink geld verkocht worden dan doe je goede zaken.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als er iedere lichting 21 doorstromen heb je te veel selectiespelers na 2 jaar.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik ben bang dat jij dan niet veel snapt hoe dat in zijn werking gaat @killer. Het is voor weinig spelers weggelegd door te stromen naar PSV1. Op elke jonge leeftijd kan een speler doorgroeien en plots zelfs heel snel, maar ook andersom, niet meer groeien. Daarom kun je niet met zekerheid zeggen of iemand op pakweg 17 tot 19jaar het zal gaan halen. Wel weet je met zekere waarschijnlijkheid dat het er maar heel weinig zijn. Dus dat 9 jeugdspelers nu vertrekken, nadat ze de tijd gekregen hebben zich te bewijzen in jong PSV, is een volkomen natuurlijk verloop, waarbij tegelijkertijd plaatsgemaakt wordt voor nieuwe jongens die nu kunnen bewijzen in jong PSV wat ze waard zijn/zullen worden.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Leuk man, al die minnetjes, maar ik stelde eenvoudigweg een vraag. Enlighten me!

But hey, y'all, go and shoot the messenger, hahaha, maar die gassies komen dus blijkbaar ook te kort voor Jong PSV. En dat vind ik nogal wat.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Die minnen, daar moet je schijt aan hebben; is het ook symbool van de snelle media negativiteit imo.
Je kunt gewoon discussie aan gaan, maar daar zijn sommigen niet tot in staat, lekker makkelijk zo...

Enfin ik heb al eens voorgesteld aan mods om die af te schaffen en alleen plussen te hanteren, maar blijkbaar moeten mensen ook eenvoudig hun gal kwijt😉

OT: ik vond die Spenkelink gister toch indruk maken. Aan de andere kant, je kunt niet iedereen aan boord houden, zoals boven ook al die anderen is aangeven.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Spenkelink speelde gisteren inderdaad een geweldige wedstrijd. Vanwege zijn leeftijd mag hij volgend seizoen echter niet meer uitkomen voor Jong PSV.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dank voor de info!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Bij a-selectie halen?
+1/-0

2 maanden geleden
Hoop dat dit al langer vorm heeft en niet dat er ddlk hals over kop her en der wat geronseld word op goed geluk en zeker niet met dezelfde scouts de vrienden het hand boven het hoofd gaan houden?
+1/-0

2 maanden geleden
Ik dacht dat men over lurling wel heel tevreden was. Ben benieuwd wat er aan staf en vooral aan talent bijgehaald gaat worden komende zomer. Doorselecteren is altijd goed, alleen moet er dan wel wat beters voor terugkomen. Andrew Mendoca is in 2016 als groot talent overgenomen van Twente. Had wel verwacht dat hij het eerste zou gaan halen, maar helaas. Hoop voor deze gasten dat ze nu een leuke werkgever vinden en via een omweg alsnog de stap omhoog weten te maken.
+1/-0

2 maanden geleden
Maatwerk leveren is makkelijker gezegd dan gedaan,daar ontwikkeling op voorhand niet valt te peilen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Precies dat.
+1/-0

2 maanden geleden
Altijd goed om door te selecteren, hoort bij een topclub. Ik probeer me ook wel te verplaatsen in al die jongens die vanaf jongs af aan een droom hadden bij psv of betaald voetbal te spelen. Als je dan hoort dat er voor jou geen plek meer is, is dat natuurlijk best pijnlijk.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon sir tinus tour weghorst wijndal zahavi