Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mario Götze twijfelgeval voor donderdag, Mohamed Ihattaren en Timo Baumgartl sowieso niet inzetbaar'

12 mei 2021 11:22

Op de persconferentie van woensdag gaf Roger Schmidt aan dat Mario Götze nog een twijfelgeval is voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle. De Duitser kampt met lichte spierklachten en traint nog individueel. Zondag lijkt hij wel inzetbaar te zijn als het seizoen wordt afgesloten met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Voor Mohamed Ihattaren en Timo Baumgartl komt het duel tegen PEC Zwolle sowieso nog te vroeg, maar Schmidt gaf aan de hoop te hebben dat ook zij zondag weer inzetbaar kunnen zijn.

Van de selectie die zondag in Tilburg wist te winnen van Willem II is iedereen gewoon weer inzetbaar. Ook Eran Zahavi zal weer bij de wedstrijdselectie horen.




Discussieer mee op de forums


Tags

baumgartl gotze ihattaren pec schmidt eran roger spierklachten tilburg utrecht zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage