Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV - PEC Zwolle op ESPN4, nog onduidelijk of zender wordt vrijgegeven

12 mei 2021 13:08

PSV - PEC Zwolle wordt donderdag live uitgezonden op ESPN 4, dat onderdeel is van ESPN International. Normaal zou dat betekenen dat abonnees van ESPN Eredivisie de wedstrijd niet op televisie kunnen zijn. In voorgaande seizoenen gaven de kabelmaatschappijen de zenders echter vrij, zodat het alsnog mogelijk was om de duels die op een van de internationale zenders werden uitgezonden gekeken kunnen worden. Het is nog onduidelijk of dat nu echter weer het geval zal zijn. Ziggo heeft op Twitter op een vraag van een van haar klanten laten weten dat dit nu waarschijnlijk niet zal gebeuren.

Mocht dit inderdaad niet gebeuren kunnen abonnees van ESPN Eredivisie de wedstrijd alsnog live zien via ESPN Watch. Dit gaat via de website of app van ESPN zelf. Op ESPN1 wordt het schakelprogramma uitgezonden. Hier komen alle hoogtepunten van alle negen wedstrijden in de Eredivisie voorbij.




Tags

espn eredivisie pec abonnees vrijgegeven zender zenders hoogtepunten kabelmaatschappijen schakelprogramma ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage