Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV - PEC Zwolle op ESPN4, nog onduidelijk of zender wordt vrijgegeven

12 mei 2021 13:08

PSV - PEC Zwolle wordt donderdag live uitgezonden op ESPN 4, dat onderdeel is van ESPN International. Normaal zou dat betekenen dat abonnees van ESPN Eredivisie de wedstrijd niet op televisie kunnen zijn. In voorgaande seizoenen gaven de kabelmaatschappijen de zenders echter vrij, zodat het alsnog mogelijk was om de duels die op een van de internationale zenders werden uitgezonden gekeken kunnen worden. Het is nog onduidelijk of dat nu echter weer het geval zal zijn. Ziggo heeft op Twitter op een vraag van een van haar klanten laten weten dat dit nu waarschijnlijk niet zal gebeuren.

Mocht dit inderdaad niet gebeuren kunnen abonnees van ESPN Eredivisie de wedstrijd alsnog live zien via ESPN Watch. Dit gaat via de website of app van ESPN zelf. Op ESPN1 wordt het schakelprogramma uitgezonden. Hier komen alle hoogtepunten van alle negen wedstrijden in de Eredivisie voorbij.
Tags

espn eredivisie pec abonnees vrijgegeven zender zenders hoogtepunten kabelmaatschappijen schakelprogramma ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon sir tinus tour weghorst wijndal zahavi