Transparent
Inloggen
Sluiten

Go Ahead Eagles promoveert naar Eredivisie

12 mei 2021 23:15
Foto: Pro Shots

Go Ahead Eagles promoveert naar Eredivisie; image source: Pro Shots

Go Ahead Eagles heeft zich na een krankzinnige laatste speelronde verzekerd van promotie naar de Eredivisie. De Deventenaren wonnen op bezoek bij Excelsior met 0-1 en passeerden daarmee op doelsaldo De Graafschap, dat in eigen huis 0-0 speelde tegen Helmond Sport. De Graafschap had vorige speelronde al genoeg aan een overwinning om de tweede plaats veilig te stellen, maar wist toen ook niet te winnen van Jong Ajax.

De avond werd nog krankzinniger door de weersomstandigheden in Doetinchem. Vanwege zware regenval werd het duel tegen Helmond Sport stilgelegd. Toen het duel van Go Ahead Eagles voorbij was, moest er in Doetinchem nog een uur gespeeld worden. Almere City en NAC Breda maakten ook nog kans op directe promotie, maar wisten zelf hun duel niet te winnen.




Tags

eagles eredivisie doetinchem graafschap helmond promotie excelsior jong krankzinnige krankzinniger nac passeerden regenval

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Wat doet dit nieuwsbericht in vredesnaam op dit netwerk???? Omdat we ze dan volgend jaar tegen komen? Ik kan me niet herinneren dat we een paar weken terug te horen kregen dat Cambuur kampioen werd. En daar was ik veel blijer mee.
+3/-0

 
2 jaar geleden
"De van PSV gehuurde keeper stopte in deze wedstrijd 2 penaltys". Of, "De spits die door PSV ervaring op mocht doen een niveautje lager, blonk uit met zijn 5e hattrick ". Of wellicht, "door een verbouwing speelt GAE volgend seizoen zijn wedstrijden in het Philips stadion". Ook niet? Geen idee wat dit bericht op een PSV site doet.
+1/-0

2 jaar geleden
Heel triest nieuws, De Graafschap had hier recht op, treurige avond
+3/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Als je niet van Jaja of Helliemond kan winnen om te promoveren dan mag je je afvragen of Graafschap het wel verdiend.Falen op de momenten dat het moet.
+3/-0

2 jaar geleden
De Graafschap heeft sinds een paar jaar een speciaal plekje in mijn hart. Ik had het ze gegund!
+5/-0

2 jaar geleden
Mist de redactie GoAhead.netwerk.to nog of zo?
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage