Transparent
Inloggen
Sluiten

Noni Madueke: 'Een speler met ambities wil altijd meer spelen'

13 mei 2021 10:27 - ESPN
Foto: Pro Shots

Noni Madueke: "Een speler met ambities wil altijd meer spelen"; image source: Pro Shots

Noni Madueke kent een uitstekend seizoen bij PSV. De jonge Engelsman geeft in gesprek met ESPN aan dat hij echter meer wil. "Een speler met ambities wil altijd meer spelen. Als ik dubbel zoveel minuten had gemaakt had ik nog steeds meer willen spelen", aldus Madueke. "Zo gaat dat gewoon denk ik."

Volgens de aanvaller hoort dat bij jonge spelers. "Als je speelt wil je vertrouwen krijgen en nog meer minuten", zo geeft hij aan. "Ik was ook geblesseerd midden in het seizoen. Dat was ongelukkig, want daarvoor speelde ik veel. Als jonge speler wil je altijd meer, maar het gaat zoals het gaat."

Madueke staat volop in de belangstelling, maar is daar zelf niet mee bezig. "Ik heb wel wat gehoord, maar lees het niet echt", zegt hij daarover. "Het is leuk als clubs je talent waarderen. Dat betekent dat je goed bezig bent en je iets te bieden hebt. Het is vleiend, maar ik ben er niet mee bezig. Ik ga er nu niet te diep op in, want we zijn nog met dit seizoen bezig. Ik doe nu mijn best en zie wel wat de toekomst brengt."




Tags

madueke espn vleiend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Prima gast met profi instelling, koesteren PSV... indien hij blijft - en daar ga ik vanuit - contract verbeteren/verlengen!
+1/-0

2 jaar geleden
Ik zou het jammer vinden maar als hij slim is tekent hij niet bij. Vertessen wederom een basisplaats terwijl ik Madueke 2 klasse beter vindt. Vertessen kan een goede speler worden maar is de afgelopen 10 wedstrijden telkens ongelukkig of slordig in de afwerking of loopt zich dood. Afgelopen zpndag leuke actie maar hij verloor wel de bal. Uiteindelijk scoprde Malen nog met een mooie actie. Snap niet dat Vertessen overal en vooral bij Schmidt de hemel in wordt geprezen kijkende naar zijn huidige rendement. Daarmee dus niet gezegd hebbende dat hij geen hele goede spits kan worden...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Inderdaad, en Vertessen staat niet eens in de spits op het moment terwijl dat overduidelijk meer zijn positie is. Madueke hoort gewoon op basis van rendement en kwaliteiten daar te staan , ik vind Vertessen een prima speler die hard werkt maar hij komt gewoon te kort ten opzichte van Noni.
+1/-0

2 jaar geleden
Goede mentaliteit. Verdient meer speeltijd. Basisplaats?
+1/-0

Madueke is het type jonge speler die je gerust veel meer speeltijd en zelfs basis moet vertrouwen, daar is hij sterk genoeg voor, nu moet hij zijn energie kwijt op de training, en zitten balen op de bank in afwachting van een paar minuten, dat gaat ie heus niet zeggen nee.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage