Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries: 'We weten hoe belangrijk die tweede plaats is voor de club'

13 mei 2021 17:39

In gesprek met ESPN gaf Denzel Dumfries aan erg tevreden te zijn met de winst tegen PEC Zwolle en het puntverlies van AZ. "We weten het na Utrecht natuurlijk pas zeker, maar we hebben een uitstekende uitgangspositie", aldus Dumfries. "We mogen het nooit meer weggeven. Het was vandaag een verdiende overwinning en nu op naar Utrecht."

Dat de tweede plek bijna binnen is zorgt dan voor opluchting. "We hebben het op een gegeven moment wel moeilijk gemaakt en lieten AZ een beetje in de buurt komen. Dat maakte het wel lastig", zo gaf hij aan. "We weten hoe belangrijk die tweede plaats is voor de club. Dat hebben we in principe wel goed gedaan om die vast te pakken."

Over de wedstrijd tegen PEC Zwolle was de aanvoerder vooral te spreken over het uiteindelijke resultaat. "We hadden in het begin nog drie grote kansen om het eerder af te maken. Het belangrijkste was de overwinning en dat hebben we uiteindelijk goed gedaan. Compliment naar de ploeg", zei hij daarover.




Tags

dumfries pec utrecht espn uitgangspositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.