Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'Gelukkig heb ik voor mijn familie een doelpunt kunnen maken'

13 mei 2021 17:46

In gesprek met ESPN blikte Eran Zahavi terug op afgelopen zondag. "Het was heel zwaar, vooral voor mijn familie. Maar het leven moet gewoon doorgaan", aldus Zahavi. "Samen met mijn vrouw besloot ik dat we zo snel mogelijk weer terug moesten keren naar het normale leven. Zij steunt me daar volledig in. Zij heeft uiteindelijk besloten wat ik zou gaan doen. Ik moet God bedanken dat ik zo'n vrouw heb."

Zahavi ging verder: "Ik voel me enorm gewaardeerd, ook binnen de club. Dat is heel belangrijk. Ik kan alleen maar iedereen nogmaals bedanken. Buren die langs kwamen met bloemen en snoep voor de kinderen. We hebben enorm veel steun gehad van iedereen, maar het trauma is groot voor mijn vrouw en kinderen. Gelukkig waren ze erbij in het stadion en heb ik voor hun een doelpunt kunnen maken. Dat was een heel speciaal moment."

Gevraagd werd aan de spits hoe snel na zijn doelpunt hij dacht aan zijn gezin. "Om eerlijk te zijn dacht ik al aan ze toen die voorzet nog onderweg was", zo gaf hij aan. "Ik heb gewoon mijn best proberen te doen voor ze. Ze hebben onder veel druk gestaan deze week. We zijn ver verwijderd van ons thuisland en hebben weinig familie hier. We hebben wel veel vrienden, maar niet onze eigen familie. Zij hebben het nieuws op afstand moeten horen en dat is heel moeilijk. Direct toen ik scoorde dacht ik aan ze en hoe ik ze blij kon maken."




Tags

zahavi eran kinderen bloemen buren espn snoep steunt thuisland trauma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage