Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Ik ben pas opgelucht als de tweede plaats honderd procent zeker is'

13 mei 2021 17:51

Roger Schmidt was het in gesprek met ESPN niet helemaal eens met de felicitaties met het bereiken van de tweede plaats. "Dat is nog niet het juiste woord. We moeten zondag nog de laatste stap zetten, maar na vandaag hebben we wel een grote stap gezet", aldus Schmidt. "Wij hebben gedaan wat we moesten doen met de overwinning. Omdat AZ gelijkspeelde in Groningen is het bijna gedaan, maar zondag moeten we zelf nog de laatste stap zetten."

Opgelucht is de trainer dan ook nog niet. "Want we hebben nu nog helemaal niets bereikt", zo gaf hij aan. "We moeten het zondag nog doen. Natuurlijk zijn we heel dichtbij en waarschijnlijk zullen we het ook vast gaan houden, maar ik wil er eerst honderd procent zeker van zijn. We moeten zondag een goede wedstrijd spelen in Utrecht. Als we dan nog tweede zijn ben ik wel opgelucht."

Gevraagd over de wedstrijd tegen PEC Zwolle was hij redelijk tevreden. "We deden het wel oké, maar in de laatste 25 minuten verloren we de controle. Als je met 4-0 voorstaat, moet je de controle vasthouden", zei hij daarover. "Je mag de tegenstander dan geen kans geven om weer terug in de wedstrijd te komen. We hebben gezien dat het een heel lang seizoen was en we nog weinig ervaring hebben met dit soort situaties. Daardoor konden zijn nog twee keer scoren."




Tags

opgelucht schmidt roger espn felicitaties gelijkspeelde groningen pec utrecht voorstaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage