Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco Timmer: 'PSV is bezig met het vastleggen van Davy Pröpper'

13 mei 2021 21:29 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Marco Timmer: "PSV is bezig met het vastleggen van Davy Pröpper"; image source: Pro Shots

Tegenover VI Video geeft clubwatcher Marco Timmer aan dat PSV bezig is met het vastleggen van Davy Pröpper. "Ik denk ook wel dat Pröpper graag terug wil", aldus Timmer. "PSV heeft wat voetbal op het middenveld nodig. Dat heb je kunnen zien in de speelwijze van Schmidt dit seizoen. Hij heeft heel lang vastgehouden aan het blok Rosario en Sangaré. Het probleem met dat duo is dat als ze veel ballen veroveren ze ook de eerste zijn in balbezit en voetballend hebben ze niet kunnen brengen wat PSV wel nodig heeft."

PSV zal zeker geen 10 miljoen voor de inmiddels 29-jarige middenvelder gaan betalen. "Die onderhandelingen zullen lopen, maar ik verwacht dat dat wel goedkomt", zo gaf hij aan. "Ze willen wel 10 miljoen euro betalen voor een middenvelder, maar niet voor een middenvelder van 29 jaar. Er zit geen restwaarde op."

Meer op VI.nl
Tags

timmer goedkomt restwaarde rosario sangare schmidt vastgehouden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Wat mij betreft een verkeerde stap in de juiste richting.
+5/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ik denk dat hij in vergelijking met wat we nu hebben een hele stap vooruit is. Wel vond ik hem het laatste seizoen stukken minder. Speelde af en toe fantastische wedstrijden, maar er waren ook genoeg wedstrijden waarin ik hem erg slap vond spelen en hij niet voorop in de strijd ging.

Maar hij is zeker welkom!! Graag zelfs..

Edit: Ik zit zonet wat highlights van Pröpper te bekijken; halen die gozer. Ik ben verkocht. Als ik zie hoe sierlijk hij speelt en hoe hij met geniale ballen spelers vrijspeelt... Dat is precies wat we missen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Pröpper is ook absoluut niet meer de flegmatieke middenvelder die hij in zijn eerste periode was bij PSV. Heeft zich bij Brighton geweldig ontwikkeld in een controlerende rol. Is voor de Eredivisie een absolute topspeler.

Aan de ene kant is het zonde dat hij dit seizoen veel gemist heeft door (met name) blessures. Aan de andere kant geloof ik niet dat hij voor PSV haalbaar zou zijn geweest als hij wederom een jaar in de Premier League gespeeld had.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Mee eens. Precies het soort speler dat psv mist. Simpel voetballen, spel versnellen.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Wie zien jullie hierboven (behalve RIS) dan graag komen ipv Pröpper?

Wat ik me hierbij afvraag, hoe kijken jullie tegen die andere Davy of Daley aan van onze vrienden?

Zijn dat zulke bikkels of mannen met snelheid?
Of gaat het om snel kunnen denken en schakelen... bovendien brachten zij ervaring en creativiteit; dat is bij ons ook zeer bruikbaar lijkt me en een Nederlandse speler vind ik ook n pre...

Als PSV hem kan halen voor 5 a 7 mln, zeg ik gauw doen!
+2/-0

 
2 maanden geleden
Die 2 die jij noemt zijn bovengemiddeld goede voetballer, met ervaring in topcompetities. En die qua leeftijd ook nog wat jaren kunnen. Dat kan een behoorlijk verschil maken. Als je er dan je elftal ook nog een paar hebt die een wedstrijd kunnen beslissen, en achterin een goede solide defensie hebt staan, ziet de wereld er ineens heel anders uit.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Mee eens en dat geldt toch ook voor Pröpper, of niet?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Zeker. Dat bedoelde ik ook. Dat met toevoegen ervaring, gekoppeld aan bovengemiddelde kwaliteiten, een wereld van verschil malen. Ik zeg ook doen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dit vind ik maar een aparte beredenering. Propper is ook een bovengemiddelde voetballer. Propper komt ook van een topcompetitie. Bovendien is Propper gewoon 2 jaar jonger dan Daley blind en 1 jaar ouder maar dan Davy Klaassen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dat bedoel ik ook, zie mijn vorige reactie. Dat onze vrinden zichtbaar beter zijn geworden met blind en klaassen. En daarmee bedoel ik dus, bovengemiddeld goede spelers met ervaring in een topcompetitie. Idem aan Propper, van Ginkel en L. De Jong bijvoorbeeld. Dat dergelijke spelers dus een verschil kunnen maken. Zeker als er voor nog wat goeie spitsen lopen, en er achter een solide defensie staat.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
2 maanden geleden
Met die andere Davy bedoel je die blonde van Ajax toch? Mister 1-0. Die neemt zijn team op sleeptouw continu en helpt ze over het dooie punt heen, iets wat je verwacht van jongens als Zahavi, Gotze, Van Ginkel en Propper eventueel. Kan Propper dat ook? Ik heb sterke twijfels over hem eerlijk gezegd maar kan niet goed beoordelen wat voor rol Schmidt voor hem in gedachten heeft. Heb in hem juist helemaal geen leiderschapstalenten gezien destijds. Hele goede voetballer maar qua karakter vond ik hem geen echte kerel.
+1/-1

2 maanden geleden
Heb toch liever Van Ginkel dan Propper (als we konden kiezen)
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat lijkt me wat eenvoudiger om die eindelijk definitief binnen te halen: ik ben - ondanks zijn fout vandaag - helemaal voor, mooi koppel op midden...
+2/-0

2 maanden geleden
Dan hoop ik maar van ganser harte dat meneer zich inmiddels weer wél kan opladen voor PSV.
+4/-0

2 maanden geleden
Perfect als controleur samen met vginkel erachter op het middenveld.Zet op 10 achter de spitsen julián álvarez van river plate , 21 jaar,die word hier een sensatie.Tweebenig altijd op zoek naar openingen,kappen draaien en scorend vermogen,huidige transferwaarde 12 miljoen omdat hij nog maar een 1 jarig contract heeft.Dit pareltje heeft op hele jonge leeftijd(11) in de academy van Real madrid gespeeld,maar het lukte zijn familie niet om naar spanje te emigreren.Een stijgende ster.Watervlug,met controleur propper erachter en gotze daar omheen een perfecte aanvulling en mix van kapitaal en jonge energie en ervaring
+2/-0

2 maanden geleden
Götze, Gakpo, van Ginkel en Pröpper. Best wel een leuk middenveld met veel ervaring en scorend vermogen. Ook spelers die een bal vast kunnen houden en naar een medespeler kunnen spelen (tik ik dit nu echt? Missen wij spelers die naar een medespeler kunnen spelen?) Met deze spelers moet het tempo toch drastisch omhoog kunnen, waardoor er ook voorin meer ruimte ontstaat. Ik zie het wel zitten.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik ben alleen bang dat dit veel te aanvallend is, zeker met de opkomende backs die je ook nog hebt.
+1/-0

2 maanden geleden
Je haalt in ieder geval weer een speler die zijn beste tijd heeft gehad en de vraag is in hoeverre dit nog iets te maken heeft met een visie voor de lange termijn.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Je kan moeilijk verwachten dat je alleen maar met een paar talenten succesvol kan worden. De ervaring van De Jong en Guardado zorgde er voor dat je van een kansloos 2013/14 seizoen met 12 punten achterstand op Ajax een jaar later met de schaal stond met een voorsprong van 17 punten. Ajax haalde in beide seizoenen hetzelfde aantal punten (overigens hetzelfde aantal als waar PSV op dit moment op staat).

Door de komst van Tadic, Blind en dit seizoen Klaassen heeft Ajax flinke stappen vooruit kunnen zetten. Ook zij hebben allemaal hun beste tijd al gehad. Cocu had bij zijn terugkeer naar PSV in 2004 zijn beste tijd ook al gehad. Ook hij was onmisbaar.

Om een lang verhaal kort te maken: je zal in je team ook enkele ervaren spelers nodig hebben die al die talenten bij de hand kunnen nemen. Ze zal er qua transfersom geen directe winst opmaken. Ze zorgen er echter wel voor dat al die talenten beter uit de verf komen.
+3/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
2 maanden geleden
De Jong en Guardado namen veel meer mee dan alleen ervaring. Zo peerde Luuk er 20 in in de competitie in dat seizoen terwijl Guardado de echte leider van dat team werd. Hij nam alles en iedereen bij de hand. Ik moet nog zien dat Propper die kwaliteiten heeft. Is ervaring alleen voldoende? Het PSV van dit seizoen mist bijvoorbeeld scorend vermogen en creativiteit.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Propper maakte in zijn 2 seizoenen bij ons respectievelijk 10 en 6 competitiegoals.
Die gaat sowieso meer scoren dan Rosario en Sangare. Voor een volledige fitte Van Ginkel geldt hetzelfde. Het systeem van Schmidt mag anders zijn dan dat van Cocu maar de kwaliteiten van die gasten zijn hetzelfde als toen.

Als je stappen wilt maken zijn dit de type spelers die je nodig hebt.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Nou een speler van 29 heeft zijn beste tijd niet gehad hoor. Dan zit je denk ik aan de top Dan ben je als voetballer volmaakt. Toen PSV Lerby naar Eindhoven haalde was die al 31. En Jan Wouters was al 34 toen die naar PSV kwam. En die waren niet te oud maar hard nodig.
+3/-0

2 maanden geleden
Wedstrijden speelt hij niet, is weliswaar geblesseerd geweest maar was in zijn laatste tijd bij ons ook maar lui, mocht hij toch gehaald worden is het te hopen dat hij tijdens de trainingen danig indruk heeft weten te maken en met de belofte dat hij zich voor de hollandse potjes wel weer weet op te laden.
+2/-0

2 maanden geleden
Propper halen zou een kwaliteitsimpuls zijn voor ons middenveld. Sangare en Rosario maken veel fouten. Passes over een korte afstand is al erg moeilijk. Zou daarnaast welkom zijn dat er een extra scorende middenvelder bijkomt. PSV heeft voor eredivisie begrippen genoeg scorend vermogen. Getuige het 2e team qua doelpunten dit seizoen. Alleen de effectiviteit moet omhoog ( vooral in de topwedstrijden).
+1/-0

2 maanden geleden
Het middenveld van PSV moet volledig op de schop. Ihattaren gaat niks meer worden en Götze zie ik ook niet 34 wedstrijden spelen. Het blok Rosario en Sangare bieden te weinig voetbal. Guti is nooit fit en mag weg. Ik zie Thomas wel graag blijven. Hij heeft de juiste mentaliteit en is overal inzetbaar evenals Mauro Junior. Van Ginkel brengt in de laatste wedstrijden al veel meer rust. Hij hoort gewoon in de basis. Pröpper heeft zich bewezen bij PSV en mag wat mij betreft terug komen. Rosario moet nu ook een stap zetten naar een nieuwe club. Naast Pröpper hoop ik dat van Ginkel ook blijft. Voor Ihattaren zie ik graag Veerman komen.
Voor de achterhoede moet er een sterke verdediger bij komen. Voor Malen en Dumfries vervangers.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Je vergeet een controleur tussen al die spelverdelers(ok, buiten Thomas), je kunt ze niet allemaal opstellen. Sangaré zal zich daar volgend jaar voor moeten bewijzen.
+1/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Een speler die afgelopen seizoen vaak niet eens bij de selectie zat (van de nummer 17 van Engeland) als hij niet geblesseerd was en daarnaast 3 blessures heef gehad waardoor hij amper gespeeld heeft, weet ik niet of dat nou is wat we nodig hebben. We hebben een speler nodig die er gelijk staat en niet langzaam komt werken aan zijn oude vorm
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon sir tinus tour weghorst wijndal zahavi