Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Met de tweede plaats is het uiteindelijk wel een goed seizoen'

16 mei 2021 17:53

In gesprek met ESPN gaf Mario Götze aan uiteindelijk met een goed gevoel terug te kijken op zijn eerste seizoen bij PSV. "Hoe we gespeeld hebben heb ik vaak van genoten. We hadden zeker onze ups en downs. Ook veel lastige situaties met de Europa League en de vele wedstrijden. Maar met de tweede plaats is het uiteindelijk wel een goed seizoen", aldus Götze.

Uiteindelijk had de Duitser vooral genoten van het zelf weer kunnen voetballen. "Deel uit maken van een team. Weer op het veld staan en de ploeg kunnen helpen. We hebben zeker goede wedstrijden gespeeld. Daar heb ik het meest van genoten", zo gaf hij aan. "Wel is er nog voldoende te verbeteren als je kijkt naar de wedstrijden in de Europa League en de topwedstrijden in Nederland die we niet gewonnen hebben. Er zit veel potentie in deze groep en dat moeten we verbeteren."

Götze verwacht volgend seizoen fysiek beter voor de dag te kunnen komen als hij ook de voorbereiding mee heeft kunnen draaien. "Het is altijd beter als je de volledige voorbereiding ook mee kan doen", zei hij daarover. "Ik heb wel wat klachten gehad, maar dat waren geen grote problemen. Ik heb veel wedstrijden gespeeld, maar als ik het hele seizoen bij de ploeg ben zal dat zeker beter zijn."




Tags

gotze espn nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage