Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Ik ben dit seizoen stabieler geworden'

16 mei 2021 18:08

Cody Gakpo kreeg in gesprek met ESPN de vraag waarin hij zichzelf verbeterd heeft dit seizoen. "Ik ben wat stabieler geworden qua niveau halen in de wedstrijd", aldus Gakpo. "Ik heb wat minder grote dalen gekend. Soms was het natuurlijk wat minder, maar vorig seizoen was het veel turbulenter. Dan wisselde ik een goede wedstrijd af met een heel dramatische."

De aanvaller werd ook gevraagd naar zijn traptechniek. "Vroeger ging ik altijd met mijn pa afwerken. Dan moest ik altijd de bal plaatsen en dat is er wel ingebleven", zo gaf hij aan. "Daarna kwam ik hoger in de opleiding en kreeg ik spitsentraining van Ruud van Nistelrooy en Luc Nilis. Dat zijn niet de minsten natuurlijk. Zij gaven ook aan dat ik geplaatst moest schieten. Nu met Boudewijn Zenden gaan we daarmee door."

Gakpo is deze week voor het eerst opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal. "Ik kreeg een mailtje dat ik was geselecteerd voor de voorlopige selectie en dat ik me de 24ste in Zeist moet melden", zei hij daarover. "Telefonisch heb ik niks gehoord. Ik moet me van mijn beste kant laten zien als ik daar ben en hopen dat ik uiteindelijk bij de definitieve selectie zit."




Tags

gakpo cody dalen espn ingebleven mailtje minsten nilis nistelrooy spitsentraining turbulenter zeist zenden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage