Transparent
Inloggen
Sluiten

Shurandy Sambo: 'Ik heb mijn vakantie naar Curaçao meteen gecanceld'

16 mei 2021 19:25

Shurandy Sambo maakte zondag zijn debuut in het eerste elftal van PSV. In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft de verdediger aan dat hij eigenlijk in het vliegtuig naar Curaçao zitten, maar André Ooijer appte hem zaterdag. "Hij vroeg of ik nog in het land was. Toen heb ik alles meteen gecanceld", aldus Sambo. "Het was nog wel even spannend, ik moest me gisteren laten testen op corona. Uiteindelijk hoorde ik in de nacht dat ik negatief was getest. Ik was heel blij dat ik mee mocht en al helemaal dat ik nu mijn debuut heb gemaakt."

Uiteindelijk hoopt de rechtsback de opvolger van Denzel Dumfries te worden bij PSV. "Als jongen uit Geldrop is het toch fantastisch om bij PSV te spelen? Daar doe je het voor", zo geeft hij aan. Ook zegt hij dat hij in gesprek is met PSV over een nieuw contract. "We zijn er druk mee bezig, dat moet wel goed komen."




Discussieer mee op de forums


Tags

sambo curacao gecanceld appte corona dumfries geldrop ooijer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje