Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Niet 4.000, maar 5.000 toeschouwers welkom bij duel van PSV Vrouwen

18 mei 2021 13:09 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

[Update] Niet 4.000, maar 5.000 toeschouwers welkom bij duel van PSV Vrouwen; image source: Pro Shots

Op zondag 30 mei zijn 4.000 toeschouwers toegestaan als PSV Vrouwen het in het Philips Stadion opneemt tegen FC Twente. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Afhankelijk van de resultaten komend weekend zou de thuiswedstrijd tegen FC Twente de kampioenswedstrijd kunnen worden. Tijdens het duel is alleen thuispubliek toegestaan.

Om nog kans te maken op de eerste landstitel uit de clubhistorie zal PSV Vrouwen zondagmiddag moeten zien te winnen op bezoek bij Ajax of FC Twente moet tegen puntverlies aanlopen in eigen huis tegen ADO Den Haag. Indien de Tukkers wel winnen, terwijl PSV juist tegen puntverlies aanloopt is FC Twente landskampioen.

Update 18-05 13:09: PSV meldt zelf dat er 5.000 supporters welkom zijn als PSV Vrouwen het op 30 mei opneemt tegen FC Twente. De verkoop van de kaarten start op donderdag waarbij er een voorrang is voor degenen die vorig seizoen een ticket hadden gekocht voor de afgelaste wedstrijden tegen Ajax en VV Alkmaar.

Meer op PSV.nl




Tags

twente aanloopt ado afgelaste alkmaar kampioenswedstrijd landstitel voorrang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mooi scenario zou het wel zijn. Toch nog kampioen!
+1/-0

2 jaar geleden
Zou mooi zijn natuurlijk. Al zou ik er als FC Twente nooit mee akkoord gaan. Is toch vorm van competitievervalsing. Eerst maar eens goed resultaat boeken op De Toekomst. Dan zien wij daarna wel verder.
+1/-0

2 jaar geleden
Niet te ver op de zaken vooruitlopen.Eerst punten halen bij een getergd Ajaks dat vecht voor haar laatste kans op CL voetbal.Mocht PSV daar winnen dan wordt het nog moeilijk genoeg tegen angstgegner FCT.Met Smits,Nouwen,vd Berg en Brugts als sterkhouders heb ik er wel vertrouwen in.
+1/-0

2 jaar geleden
Hopen dat het windstil is op de Toekomst, want met dat briesje in Enschede kwam geen pass meer in de buurt.
+1/-0

2 jaar geleden
Speciaal voor deze 4000 gelukkigen 2x shirtjes ruilen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nu het toch over kleding gaat heb ik nog wel een mening over de kleding bij voetbal. Naar mijn mening mag het wel wat vrouwelijker. Bij hockey, zwemmen, tennis en andere sport is er ook verschil tussen mannnen en vrouwen. Het hoeft niet perse in bikini te zijn, maar een jurkje of rokje moet kunnen. Ze hebben toch allemaal slidingbroekjes aan.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Altijd mooi als er weer publiek het stadion in mag. Wel jammer dat het in de Eredivisie maar één wedstrijd mocht laatst...
+1/-0

2 jaar geleden
Volgens mij klopt het niet helemaal wat er staat. PSV staat nu één punt achter Twente. Als ze tegen 020 gelijk spelen en Twente wint dan is het verschil 3. Als PSV dan van Twente wint en het doelsaldo is beter van PSV (wat het nu al is) dan zijn onze vrouwen toch kampioen 🤔
+1/-0

 
Na de reguliere competitie zijn de punten gehalveerd. FC Twente had er 32, PSV 31. Na het halveren zou PSV op 15,5 uit komen, wat logischerwijs 16 geworden is. Bij een gelijke stand qua punten op de ranglijst blijft Twente er voor staan omdat ze die (fictieve) halve punt voorsprong hebben.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage