Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze in definitieve selectie Jong Oranje, Mohamed Ihattaren wederom afgevallen

21 mei 2021 11:51 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Jordan Teze in definitieve selectie Jong Oranje, Mohamed Ihattaren wederom afgevallen; image source: Pro Shots

Jordan Teze is de enige PSV'er die deel uitmaakt van de definitieve selectie van Jong Oranje. Mohamed Ihattaren behoorde ook tot de voorselectie, maar werd net zoals de vorige interlandperiode niet opgenomen in de definitieve selectie. Voor Jong Oranje wacht op maandag 31 mei de kwartfinale van het EK Onder 21 tegen Jong Frankrijk. Indien dat duel gewonnen wordt, wacht later die week de halve finale en eventueel ook de finale.

Tijdens de groepsfase behoorde ook Cody Gakpo tot de selectie van Jong Oranje en was een van de grote uitblinkers. Hij behoort nu tot de voorlopige selectie van het 'grote' Oranje. Omdat de selectie van Jong Oranje op vrijdag al bekend gemaakt moest worden, terwijl bondscoach Frank de Boer op woensdag 26 mei pas bekend maakt wie er in zijn definitieve selectie komen, kan de aanvaller niet meer naar het EK van Jong Oranje mocht hij afvallen uit de selectie van De Boer.

Meer op Ons Oranje




Discussieer mee op de forums


Tags

jong oranje ihattaren jordan teze afgevallen boer afvallen cody frankrijk gakpo uitblinkers uitmaakt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Jammer. Ik hoopte, tegen beter weten in, dat Mo toch nog mee zou gaan naar het EK onder 21. Dit helpt allemaal niet.
+1/-0

2 jaar geleden
Viel Ihattaren maar eens af ;)

Nee even zonder grappen. Spijtig hoe het momenteel met zijn carriere verloopt. Nog altijd zit ik in dubio of PSV met hem verder moet, echter indien zijn huidige gedrag voort zet, kan hij volgend seizoen een behoorlijk splijtzwam binnen de selectie worden...

Ik neig naar afscheid nemen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Valt wel mee toch? Vorig jaar na de zomer slechts 7 kilo te zwaar. Kan een keer gebeuren?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Tja.. doorgaan kan alleen als Mo zijn contract verlengt en daar niet mee wacht tot de laatste dag van de transfermarkt. Het lijkt mij verstandig om in juni de knoop door te hakken.
+1/-0

2 jaar geleden
Behoorlijk magere oogst vanuit onze jeugdopleiding. Gakpo zit dan bij het grote Oranje, maar afgaande op onze doelstelling met het opleiden van talenten is een evaluatie wel op de plaats lijkt mij zo. Jong oranje is een goede graadmeter, daar waar je bij 1x basis PSV niet gelijk bij het grote Oranje aan kan sluiten. Elk talent dat nu niet bij PSV zit is eigenlijk al onhaalbaar qua transfer. Ik denk dat er met alle investeringen in de JO meer geëist mag worden naar de toekomst.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Deels met je eens. Maar vergeet Madueke niet en zelfs Malen. Obispo heeft in principe ook potentie. We moeten af van die grijze middenmoot categorie als je het mij vraagt. Tevens ben ik benieuwd wat er onder deze lichting zit aan te komen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje