Transparent
Inloggen
Sluiten

1913PSV. winnaar van Pool 2020/2021, Rups beste PSV'er in Eredivisie VoVo

23 mei 2021 15:04
Foto: Pro Shots

1913PSV. winnaar van Pool 2020/2021, Rups beste PSV"er in Eredivisie VoVo; image source: Pro Shots

Nu het seizoen voorbij is, is het ook tijd om de balans op te maken in de Pool. Dit seizoen werd 1913PSV. de winnaar. Hij wist uiteindelijk M A T T H I J S met één punt voor te blijven, terwijl Wielie op de derde plaats eindigde. De uitwedstrijd tegen FC Utrecht had het klassement nog bijna overhoop gegooid, maar uiteindelijk lukte het 1913PSV. toch nipt om de titel binnen te slepen.

In het Eredivisie Klassement van de VoVo werd Rups de beste PSV'er. Over alle websites van Supporters.nl eindigde hij bovendien op een gedeelde derde plaats. jakoetsk1 was de tweede PSV'er in het klassement, terwijl 1913PSV. met een derde plaats ook hier uitstekende zaken deed.

In de loop van komende week zullen de verschillende titels toegevoegd worden aan het profiel.
Tags

eredivisie klassement pool rups vovo jakoetsk nipt overhoop titel utrecht websites wielie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.851 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

backup basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord galatasaray gokken ihattaren kwalitatief malen mand mauro midtjylland mwene obispo paok ramalho ring schmidt shevchenko spartak tank teze toptalenten viergever yonci