Transparent
Inloggen
Sluiten

'Red Bull Salzburg plaatst André Ramalho op de transferlijst'

24 mei 2021 21:03 - Salzburger Nachrichten
Foto: Pro Shots

"Red Bull Salzburg plaatst André Ramalho op de transferlijst"; image source: Pro Shots

Volgens de Salzburger Nachrichten is André Ramalho op de transferlijst geplaatst bij Red Bull Salzburg. De kampioen van Oostenrijk wil de selectie op de schop gooien en de Braziliaanse verdediger is een van de spelers die móet vertrekken uit Salzburg. Ramalho is bij PSV in beeld om de verdediging te versterken. Het feit dat de reserve-aanvoerder sowieso lijkt te moeten vertrekken bij Red Bull lijkt zijn komst een stuk eenvoudiger te maken.

Meer op Salzburger Nachrichten
Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho salzburg transferlijst plaatst nachrichten oostenrijk salzburger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Ik lees: "selectie op de schop gooien" & "moet vertrekken".

Ik denk: "laat dan maar".
+2/-5

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Dat is toch geen reden, bedoel je weet toch helemaal niet waarom hij daarop staat?
Msn wel omdat er belangstelling voor hem is... kunnen ze nog wat cashen, msn wel noodzakelijk ivm de financiën in dit corona jaar; de supporters daar zijn er iig goed ziek van!
+3/-0

 
3 maanden geleden
Nog een contract voor een jaar, dus als Salzburg er nog iets aan wil verdienen moeten ze hem nu wel weg doen. Kan ook zo maar een reden zijn. Iemand die al jaren vast in de basis staat en zelfs reserve-aanvoerder is wordt natuurlijk niet op transferlijst geplaatst omdat hij er helemaal niets van kan.
+4/-0

 
3 maanden geleden
Staat op de Transferlijst omdat ie niet wil verlengen en zijn contract nog maar 1 jaar doorloopt. Als ze wachten brengt ie 0 op. En nu kunnen ze nog een leuk bedrag voor hem krijgen. Ik schat 3,5 a 4 mln gezien zijn leeftijd en restwaarde.
Maar Ramalho is echt een gewaardeerde kracht bij RBS, niet voor niets al jaren basisspeler en keer op keer kampioen. Laatste wedstrijden zelfs aanvoerder. Bruma ook transfervrij, leuke speler voor PSV met inmiddels veel meer ervaring. Maar ik verwacht dat Feyenoord hem aan gaat trekken omdat PSV zich eerst op andere focust. PSV was in 2019 ook continue bezig met lyanco, die bij torino toen ook alles speelde. Maar de laatste maanden speelt ie helemaal niets meer en mag ie zelfs niet eens meer invallen. Ik ga er vanuit dat hij ook nog steeds op het lijstje van JDJ staat. Jong Brazilië aanvoerder en ook iemand die de uitstraling van een killer heeft. Braziliaanse samba, met Portugees en Servisch slagerbloed dat kan gewoon niet verkeerd ;-)
+1/-0

 
3 maanden geleden
Lyanco, ja dat is ook optie, dat heb ik niet zo zicht op, maar daar wilde Brands best ver voor gaan destijds; zal wel in het mapje zien verwacht ik...

Bruma ook al genoemd, maar ja wij hebben beperkt zocht op zaken: hij schijnt fit te zijn, maar heeft nauwelijks gespeeld afgelopen jaar... iig betaalbaar
+1/-0

3 maanden geleden
In eerste reactie vraag ik mij af hoe een speler van (jawel...) RB Salzburg die daar kennelijk niet meer voldoet voor ons een verdedigende kwaliteitsinjectie kan zijn...?
+1/-0

 
3 maanden geleden
De laatste 2 reacties niet gelezen Rafl? Je antwoorden kun je daar vinden lijkt me. Bovendien is denigrerend doen over RB Salzburg (zo komt je reactie ook een beetje op me over) niet echt gepast wat mij betreft.
+3/-0

 
3 maanden geleden
Ik ken de beste man niet; heb hem nog nooit zien spelen.
Maar als hij volgens jou niet voldoet, hoor ik graag welke spelers die betaalbaar en een stuk beter zijn in kwaliteit PSV dan wel moet halen?
+1/-0

 
3 maanden geleden
Als wij 10x tegen Salzburg spelen verliezen we er 8. Is wel een niveautje hoger dan Lask Linz. Leuk dat we denken dat we nog steeds Europees wat voorstellen, maar dit soort clubs zijn ons de afgelopen jaren voorbij gerend. Ons primaire doel is nu om de aansluiting met de achterste linie van de Europese subtop terug te vinden en daaruit door te groeien. Dat top 32 geroep klinkt heel leuk elke elke keer, maar de realiteit is net even wat anders.
+2/-0

 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Overwinter de komende drie seizoenen in Europa, wat zeker door de komst van de Conference League en het feit dat de nummer 3 in de groepsfase van de Europa League ook overwinterd een heel stuk eenvoudiger is geworden, en je staat al in die top-32. Laten we vooral niet verder doorslaan en doen alsof de top-32 halen iets is wat absoluut onmogelijk is.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Het is zeker mogelijk voor een club met het budget van PSV, maar laten we eerst maar eens in stapjes kijken. 3x overwinteren hebben wij tegenwoordig een decennium voor nodig, en op dit moment hebben we nog nergens groepsfase voor komend seizoen, laat staan overwintering. We krijgen al jaren klop van ploegen waar wij op basis van onze status gewoon van moeten winnen. Zolang je niet langs ploegen als Basel, Osijek, Lask of Rostov kan komen is de top 32 echt heel ver weg.
+2/-0

 
3 maanden geleden
Valt allemaal reuze mee. Over twee seizoenen maak je een flinke sprong op de coëfficiëntenlijst omdat dan dat genante seizoen met Osijek wegvalt. Nederland kan dan zelfs een aanval gaan doen op de zesde plek van Portugal en een tweede ticket voor de groepsfase van de Champions League gaan bemachtigen.
+1/-0

3 maanden geleden (gewijzigd)
Waar het om gaat is dat PSV ook achter deze speler aangegaan zou zijn als hij NIET op de uitverkooplijst van Salzburg had gestaan... Dat valt uit de berichtgeving niet op te maken. Als het nu echt een topper was geweest dan begrijp ik niet waarom Salzburg zo'n speler niet probeert te behouden. Maar dat zal wel weer aan mij liggen.
+1/-0

 
3 maanden geleden
Trainer Jesse Marsch vertrekt naar RB Leipzig, dus er gaan zaken veranderen bij RB Salzburg. Ramalho moet maar afwachten wat de nieuwe trainer Jaissle met hem wil en of hij n belangrijke rol gaat spelen in zijn team. Hij is 29jaar, een leeftijd waar je wellicht nog maar één kans krijgt om een interessante stap in je carrière te maken. Ramalho heeft een éénjarig contract en de kans om naar PSV(aansprekende club) te komen, dus die zit niet te wachten om bij te tekenen. Over een jaar krijgt RB 0,0 Euro voor Ramalho, nu kan er nog wat verdiend worden. Denk derhalve dat RB het niet ziet zitten op financiële redenen en motivatie problemen hem proberen vast te houden. Zijn dat misschien al wat argumenten @antonio dat RB hem laat gaan?
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
3 maanden geleden
Kan bijzonder weinig beelden van hem vinden. Iemand? Klopt het dat deze jongen maar 182cm groot is? Klein voor een CV? Erg benieuwd
+1/-1

3 maanden geleden
Hij heeft nog maar een jaar contract en wilde tot voor kort nog niet bijtekenen. Gevalletje: "Ik wil het uitmaken." "Oh ik wilde het ook al uitmaken."
+2/-0

3 maanden geleden
Zoals al eerder aangegeven. De supporters van Red Bull Salzburg waren dit seizoen zeer tevreden over Ramalho en balen flink dat hij de club gaat verlaten. Misschien is hij toe aan een nieuw (en laatste) avontuur. Ik denk dat als we deze speler kunnen halen, we blij moeten zijn dat we een keer kwaliteit binnenhalen die niet vertrekt bij zijn club vanwege tegenvallende prestaties.
+1/-0

3 maanden geleden
Wil natuurlijk niets zeggen, dat ze hem op de transferlijst zetten.
En ook al was hij daar 'niet goed genoeg'.. Luuk de Jong speelde ook niet bij Newcastle en we weten allemaal hoe het hem verliep hier in Eindhoven.
+2/-0

PSVzuidHolland (geschorst)
3 maanden geleden
Ken de speler totaal niet maar trainer kent hem de jong heeft mij eens verteld over scouting dat alle gegevens over een speler in een soort van software programma staan maar dat een belangrijk deel er van is hoe past een speler in de groep en bij de club.
Dan past Bruma en Baum wasrschijnlijk super bij de club maar zou ik ze graag weer zien vertrekken voor eigen geld. Hier weet de trainer het wel goed als ze al met elkaar gewerkt hebben.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.851 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen backup basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord galatasaray gokken ihattaren kwalitatief malen mand mauro midtjylland mwene obispo paok ramalho schmidt shevchenko spartak tank teze toptalenten viergever yonci