Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen PSV.Supporters.nl Man van het Seizoen

25 mei 2021 13:06
Foto: Pro Shots

Donyell Malen PSV.Supporters.nl Man van het Seizoen; image source: Pro Shots

Donyell Malen is uitgeroepen tot PSV.Supporters.nl Man van het Seizoen. De spits kreeg afgelopen seizoen de meeste punten tijdens alle verkiezingen van Man van de Wedstrijd en is in het eindklassement zijn ploeggenoten daarmee op grote voorsprong voorgebleven. Malen eindigde vorig seizoen nog op een derde plaats.

Mario Götze eindigde op een tweede plek. Met 63 punten zit hij een flink eind van de 77 punten van Malen af. Olivier Boscagli pakte met 55,5 punten de derde plaats en bleef daar Eran Zahavi maar nipt mee voor. De Israëliër eindigde met 55,3 punten.

De 4-0 thuiszege tegen ADO Den Haag werd met een 7,43 uiteindelijk beoordeeld als de Wedstrijd van het Seizoen.




Discussieer mee op de forums


Tags

malen ado boscagli eindklassement eran gotze israelier nipt thuiszege verkiezingen voorgebleven zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
bij gebrek aan verdere uitmuntende individuele prestaties.....ook qua teamprestaties was het niets uiteraard. Eigenlijk zou Gakpo het verdiend hebben,maar die heeft er helaas te lang uitgelegen met blessures
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Het is Malen van harte gegund. Kwam terug van een zware blessure en heeft het vervolgens goed gedaan. Ik gun hem een mooie transfer maar diep in mijn hart hoop ik binnenkort te lezen dat de Jong hem heeft weten te verleiden middels een verbeterd contract zoals Brands destijds deed met Memphis en Gini. In plaats van een gedeelte van die €50m in weet ik wat voor inkomende transfers te investeren zie ik liever Malen en Dumfries langer blijven. Veel minder groot risico en Malen kan er zo 30 maken met een beetje spelers om hem heen.
+2/-0

2 jaar geleden
Terechte uitverkiezing, nou ja cijfers (gegeven op PN) liegen niet.

En ook de cijfers qua goals & assists mogen er wezen, meer dan behoorlijk. Dankzij hem ook werd er eindelijk weer eens Europees overwinterd.
+1/-0

2 jaar geleden
Mooi afscheidskado voor een bijzondere spits.
Scoorde knappe goals in zware EC-wedstrijden.
+1/-0

2 jaar geleden
Als je kijkt naar de verwachtingen vooraf, dan kun je moeilijk zeggen dat Malen een goed seizoen heeft gedraaid. Hij had dit seizoen topscorer moeten worden en zich moeten laten gelden in de toppers. Beide is niet gebeurd. Echter, als je puur naar statistieken kijkt, 27 goals in 44 wedstrijden (Eredivisie + EL + Beker), dan is dat niet verkeerd. Je hebt alleen het gevoel dat er zoveel meer in het vat zit als hij minder egoïstisch was geweest en wat rustiger voor de goal. Ik bedoel, hij heeft 27 goals gemaakt, maar je schrikt je kapot als je zou weten hoeveel kansen hij heeft gehad om te scoren.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hij had een minder seizoen, maar scoorde toch best veel. Had hij een aantal 1op1 situaties gemaakt, hadden we meer punten en 1/8 EL finale gehaald. Malen is n echt goede speler die zijn killersinstinct nog wat moet bijslijpen. Of hij vertrekt en voor welk bedrag, zal denk ik veel afhangen van zijn optreden op het EK.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage