Transparent
Inloggen
Sluiten

Jetro Willems: 'Bij PSV heb ik nog met niemand gesproken'

27 mei 2021 10:17 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Jetro Willems: "Bij PSV heb ik nog met niemand gesproken"; image source: Pro Shots

Eerder deze week dook het gerucht op dat Jetro Willems zichzelf zou hebben aangeboden bij PSV. Afgaande op zijn interview in het Eindhovens Dagblad blijkt dat niet te kloppen als hem wordt gevraagd of hij terug wil keren in Eindhoven. "Bij PSV heb ik nog met niemand gesproken", aldus Willems. "Alleen Mart van den Heuvel heeft me een appje gestuurd of ik weer een keer terugkom. En dat ik niet naar Ajax mag gaan."

De linksback wil niets uitsluiten. "We zullen zien. Ik heb genoeg aanbiedingen en ga eerst op vakantie om te bekijken wat ik wil doen", zo geeft hij aan. "Engeland? Het zou kunnen dat ik daar heenga, maar ik gooi andere dingen niet bij voorbaat weg. Goede clubs hebben op alle posities twee spelers nodig."

PSV volgt hij nog altijd op de voet. ",Het is mooi dat PSV nu de ambitie uitstraalt om weer met Ajax te gaan strijden. Als ze dat willen, moeten ze gas geven", zegt hij daarover. "Ajax heeft ook Daley Blind, Dusan Tadic en Davy Klaassen gehaald. Je moet het qua ervaring in die categorie spelers zoeken denk ik, als je verder wilt komen."




Tags

willems jetro appje blind dook engeland heenga heuvel tadic terugkom uitstraalt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Jetro gooit lekker olie op het vuur ;-) Ik spreek voor mij: Je bent Welkom Jetro!
+1/-0

2 jaar geleden
Grappig dat zijn oude clubs als geïnteresseerden worden genoemd. Het kamp Jetro probeert zijn marktwaarde omhoog te krikken.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Of hij vindt misschien dat er weinig hoop is op een club waar hij graag zou willen spelen. Er lijkt mij geen reden dat PSV hem zou benaderen, aangezien hij zelf denk ik niet van plan is om op de bank plaats te nemen en PSV daar geen Bundesliga-salaris tegenover zou willen zetten.
+1/-0

2 jaar geleden
"Ajax heeft ook Daley Blind, Dusan Tadic en Davy Klaassen gehaald. Je moet het qua ervaring in die categorie spelers zoeken denk ik, als je verder wilt komen."

Neen. Mijnheer vergeet dat als je een jonge talentrijke speler een heel seizoen iedere wedstrijd laat spelen en van zijn fouten laat leren, hij aan het einde van dat seizoen minstens 80% van de ervaring van een veel oudere speler heeft. Voetbal is echt geen hogere wiskunde maar in de basis zelfs simpel. Zo zijn al die oudere hierboven genoemde ervaren spelers zelf ook begonnen anders hadden wij waarschijnlijk nooit van ze gehoord...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Mee eens Antonio. Maar het probleem is dat jonge spelers vaak al weg zijn nog voordat ze die 80% hebben bereikt. Ze mogen hun foutjes mooi maken bij PSV en als je er dan echt iets aan begint te hebben zijn ze weg. Daarnaast leren deze jonge spelers ook veel van mannen met veel ervaring. Een mix van talent en ervaring lijkt me altijd ideaal.
+1/-0

2 jaar geleden
Hij is echt wel heel gek van PSV, mooi om te zien/lezen, wat er ook van moge komen...
+1/-1

2 jaar geleden
Naar mijn mening de beste voorzet van laatste anderhalve decennium.

En sedert aanloop naar 8 mei 2016 voor altijd plekje in mijn hart.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage