Transparent
Inloggen
Sluiten

'Video-analist en jeugdtrainer maken overstap naar VfL Wolfsburg'

27 mei 2021 14:26 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Video-analist en jeugdtrainer maken overstap naar VfL Wolfsburg"; image source: Pro Shots

Hoofd video-analyse Alex Abresch en jeugdtrainer Vincent Heilmann maken beiden de overstap naar VfL Wolfsburg. Dat weet De Telegraaf te melden. Zowel Abresch als Heilman zal deel gaan uitmaken van de technische staf van Mark van Bommel. Abresch werd op voorspraak van Van Bommel in 2018 overgenomen van FC Utrecht, terwijl Heilman komend seizoen de trainer van PSV Onder 17 zou worden. Hij gaat nu echter als assistent-trainer van VfL Wolfsburg aan de slag.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

wolfsburg abresch bommel heilman heilmann telegraaf utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mooi.
Ik ken nog een rits spelers die hij ook mee mag nemen.
+1/-0

2 jaar geleden
Gaat Mark nu allemaal ja-knikkers om zich heen verzamelen?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Business as usual.

Same old same old.
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Had ie dus toch nog wat mensen om hem heen bij PSV die het wél met hem konden vinden. Blijf het raar vinden wat er allemaal gebeurd is en die halve verhalen die naar buiten komen. Maar dat Mark vBommel ons Martje gekost heeft vergeef ik hem nooit!! Nu gaat ie psv proberen leeg te plukken door zijn volgelingetjes op te halen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Inderdaad. Tot nu toe heeft deze video-analist bewezen dat hij van enorme meerwaarde is 🤔 Hij zal waarschijnlijk ook zijn lievelingsbakker uit Maasbracht meenemen en niet te vergeten zijn tuinman. Als schoonpapa dat tenminste goed vindt.....
+1/-0

 


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage