Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mark van Bommel sprak met management Michal Sadílek over transfer'

27 mei 2021 14:36 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Mark van Bommel sprak met management Michal Sadílek over transfer"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Mark van Bommel als trainer van VfL Wolfsburg weer hoopt samen te werken met Michal Sadílek. De trainer zou inmiddels al gesproken hebben met het management van de Tsjechische middenvelder. Sadílek speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Slovan Liberec.

Sadílek was in het seizoen 2017/2018 aanvoerder van PSV Onder 19 toen de ploeg onder Van Bommel voor het eerst in 27 jaar weer kampioen wist te worden. Ook de middenvelder maakte een seizoen later de overstap naar de A-selectie. In het eerste seizoen moest hij het vooral doen met invalbeurten, maar in het seizoen 2019/2020 kwam hij wel veelvuldig in actie. Echter wel als linksback.

Nadat Van Bommel ontslagen werd in december 2019, verloor hij zijn basisplaats en was een verhuur aan Slovan Liberec het gevolg. Sadílek heeft bij PSV nog een contract voor één seizoen.

Meer op ED.nl




Tags

sadilek bommel liberec slovan wolfsburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Whaha.. dan mag hij zeker weer op linkback spelen? En dan kan iedereen zich weer afvragen waarom hij toch zo slecht speelt.
+1/-1

2 jaar geleden
Dat ie dan ook meteen Bruma overneemt.
+2/-1

2 jaar geleden
Dat de trainer (zelfde type)het in hem ziet zitten,zegt toch wel wat over zijn potentie.
+3/-1

2 jaar geleden
Het is toch wel zorgelijk dat Mark van Bommel dit soort contacten onderhoud en beloftes maakt zonder dat hij überhaupt trainer is van Wolfburg.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Van Bommel is trainer van Wolfsburg en dat was allang geregeld.

Sadilek is geen slechte speler op het middenveld als kuitenbijter. Niet voor niks gaat hij naar het ek. Toch hebben we betere opties, zou enkel voor de breedte zijn. Als Wolfsburg een aardig bedrag bied gewoon laten gaan.
+4/-1

 
2 jaar geleden
De informatie die ik heb is dat hij gewoon volgend jaar trainer van VFL Wolfsburg is met Hofland als assistent.
+2/-2

2 jaar geleden
Van Bommel maakt een hele mooie promotie. CL gegarandeerd. Mo en Sadilek tezamen voor €12 miljoen + 20% doorverkoop percentage.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Veels te weinig,voor deze bedragen vind je geen vervangers.
Daar zou ik mijn handtekening niet onder zetten.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Zit hem in de looptijd van het contract van Mo. Die jongen had ik op €30m ingeschaald. Flinke kapitaalvernietiging helaas.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Ik hoop daarom op contractverlenging,dat hij het licht ziet en alsnog zijn werkelijke waarde gaat inlossen.
Al dat loopwerk in de bundesliga lijkt me ook niks voor hem,dus ik hoop dat de club hem nog weet te overtuigen om zijn handtekening bij ons te zetten.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk niet dat het tussen onze trainer en Mo ooit wat gaat worden.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Ik denk dat al veel meer personeel van PSV het op heeft gegeven. Technisch vind ik hem een van de grootste talenten van de laatste 20 jaar, en zijn bewegingen zijn geweldig, maar ik denk dat men bij PSV nu goed weet dat hij mentaal gezien het topniveau nooit zal gaan halen.
+1/-0

greggo1 (geschorst)
2 jaar geleden
Top ,allebei super veel succes gewenst en ik hoop echt in het diepste van me hart dat je heel vlug weer bij ons trainer wordt.
Kom maar op met de negative reacties
+4/-6

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Op basis waarvan hoop je dat dan?
Want ik kan weinig bedenken.. alleen dat het een clubicoon is.
Dus ik ben benieuwd.
+6/-0

 
greggo1 (geschorst)
2 jaar geleden
Ik vond het meer cachet hebben als wat ik afgelopen seizoen heb gezien.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Met cachet bedoel je ‘ v Bommel heeft iedereen binnen de organisatie tegen zich in het harnas gejaagd’. Tjah das ook een vorm van cachet....
+5/-1

 
2 jaar geleden
Er zijn er enkelen inmiddels vertrokken terwijl de John de Jong Kliek er nog zit.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Eerst maar eens kijken wat hij er in Duitsland van bakt, voordat we hem nog een keer een puinhoop laten maken. En laat dat gelijk de standaard zijn vanaf nu. Geen onervaren clubiconen meer te vroeg, te belangrijk maken.
+1/-0

 
 
2 jaar geleden
Precies. Nu speelt hij voor het echie namelijk CL. Bij PSV is dat maar de vraag.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hahahahahha. Mooie post. Wees gerust ik voorspel dat je trainer in februari weer beschikbaar is. Hahahaha maar of die hier dan welkom is. Dacht het toch niet!!! Misschien kan die ook een bod uitbrengen op Rosario. Heeft hij meteen al zijn lievelingetje in Duitsland. Rosario, Sadilek en Ihataren.
+1/-0

2 jaar geleden
Pssst Mark... Rosario mag ook mee...
+2/-0

2 jaar geleden
Baumgartl, Lukassen, Guti, Rosario en Bruma vinden Wolfsburg ook een prachtige stad heb ik gehoord.....
+4/-0

 
2 jaar geleden
Van dat groepje geilde hij alleen op Rosario.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Iemand een Volkswagen om hen weg te brengen?
+1/-0

2 jaar geleden
Veel sarcastische reacties,niet nodig.Sadilek,nog een 1 jarig contract.Zit in de tjechische selectie voor het EK ,21 jaar.Goede mentaliteit,kan zich zomaar door ontwikkelen,en heeft een uitstekend seizoen achter de rug.Zijn marktwaarde is op dit moment 2.5 miljoen,maar dat is zonder EK,oftewel als hij daar gaat spelen ,kan zijn transferwaarde wel eens stijgen bij meer interesse.Als die het heel goed gaat doen in de bundesliga dan gaat hij snel een speler worden die stijgt in de pikorde in het nationale team.Dat zal zijn marktwaarde goed doen,pak 10 procent transferrechten voor de toekomst en maak na het EK de deal.Bij een laag bod,zijn contract verlengen is ook een optie.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Ik ben geen kenner van de Tjechische competitie, en beoordeel op wat ik van hem heb gezien. Let wel, op een plek die niet de zijne was. Spelers met een topmentaliteit hebben bij mij altijd een streepje voor. En mentaliteit heeft hij zeker. Scheermes overtredingen ook. Ik twijfel ik of hij PSV 1 basis materiaal is (welk niveau dat inmiddels ook mag zijn, maar dit terzijde). We kunnen er denk ik wel vanuit gaan dat hij onder roger niet opeens veel speeltijd krijgt, dus dan is verkopen een optie. En als hij op het laatste moment aan de selectie van Tsjechië is toegevoegd weet ik niet of hij veel gaat spelen.

Het is al druk aan het front, dat is ongetwijfeld een voorbode van wat nog gaat komen (in letterlijke zin, maar ook als in wat er nog weggaat)
+1/-0

2 jaar geleden
Ik gun van Bommel wel een mooie kans in Duitsland en dat hij daar een succes mag gaan worden. Sadilek vind ik een goede speler en best nuttig. Voor een goed bedrag verkopen vind ik ook prima.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik gun het Van Bommel ook. Had half jaar geleden een zeer indrukwekkend intervieuw/uitzending bij Rondo waarbij echt liet zien dat hij ook serieus zijn eigen handelen aan het onderzoeken was. Hij was door bijzonder open over. Als Van Bommel een aantal zaken van zichzelf erkent, en daar straks beter en wijzer mee gaat, dan blijft hij als trainer stappen maken.
Misschien komt hij over 10 jaar als een zeer ervaren trainer terug.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk over een jaar of 3-5 dat hij PSV bij de hand neemt.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage