Transparent
Inloggen
Sluiten

Philips krijgt vanaf komend seizoen ereplaats op shirt van PSV

2 juni 2021 10:50 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Philips krijgt vanaf komend seizoen ereplaats op shirt van PSV; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt PSV dat vanaf komend seizoen Philips een ereplaats zal krijgen op het shirt van PSV. De Founder van de club zal voortaan in de nek staan. "In de hele wereld zie je dat grote sportclubs op deze manier hun DNA vereeuwigen. Philips is ons DNA en daarom is dit dé plaats waar de badge van onze Founder hoort te staan", aldus commercieel directeur Frans Janssen. "Wij vinden dat de badge van Philips toebehoort aan een ereplaats op het PSV-tenue, tussen hoofd en hart."

Janssen gaat verder: "De badge is een prachtig symbool van de innige relatie tussen de club en onze Founder. Het is een fantastische toevoeging aan ons oprichtingsjaar, de clubleus ‘Eendracht maakt macht’ en de coördinaten van het sportveld die de afgelopen jaren onderdeel zijn geworden van de nek of kraag van het shirt. Deze ereplaats laat zien dat Philips aan de basis staat van het verleden, het heden, en de toekomst van onze club."

Tags

ereplaats badge founder dna janssen clubleus coordinaten eendracht kraag macht oprichtingsjaar sportclubs sportveld symbool tenue vereeuwigen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Mooi natuurlijk, had het echter liever gezien in de vorm van tekst & geen logo. Staat niet erg mooi naar mijn mening.
+1/-0

2 weken geleden
Voor mij is er maar een plaats op het shirt waar 'PHILIPS' zou moeten staan en dat is voorop het shirt zoals dat tot een paar jaar geleden het geval was.
+5/-0

 
2 weken geleden
Ook als de club daardoor jaarlijks meerdere miljoenen aan inkomsten misloopt?

Zonder persoonlijke aannames te willen maken zullen er dan behoorlijk wat mensen zijn die dat wanbeleid vinden (en dat hier ook niet onder stoelen of banken steken)
+2/-0

 
2 weken geleden
Daar hoort het natuurlijk ook te staan, maar dat zal altijd een mooie herinnering zijn. Ben inmiddels wel gewend aan Brainport en dat straalt ook PSV uit, Energie Direct vond ik wel echt verschrikkelijk. Maar goed het shirt betaald een deel van de rekening en in een topsportorganisatie moet je overal het maximale uit halen, dus ook de sponsoring. Mooi eerbetoon aan Philips.
+1/-0

2 weken geleden
Prima, mooie badge en het maakt niet uit of hij hier zit of op de mouw. Betekent dit dat we energiedirect kwijt zijn? Extra shirtsponsor lijkt me wel nodig.

Spelersnamen weer boven het rugnummer zou mooi zijn!
+1/-0

 
2 weken geleden
Idd LjD, da's waar spelersnamen hoort te staan
+1/-0

2 weken geleden
Mooi dat PSV de afkomst niet vergeet en in ere houdt. Jammer dat Philips wel de band met PSV verloochent.
+2/-2

2 weken geleden (gewijzigd)
Ereplaats zou zijn tussen Puma logo en PSV logo op de borst. Sinds wanneer is de nek een ereplaats?
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon sir tinus tour weghorst wijndal zahavi