Transparent
Inloggen
Sluiten

Denzel Dumfries en Donyell Malen winnen met Oranje van Georgië

6 juni 2021 19:48
Foto: Pro Shots

Denzel Dumfries en Donyell Malen winnen met Oranje van Georgië; image source: Pro Shots

Een zwak Nederlands elftal heeft zondagavond weten te winnen van Georgië. Het oefenduel eindigde uiteindelijk in Enschede in een 3-0 overwinning. Denzel Dumfries speelde het hele duel en had een groot aandeel in de openingstreffer, aangezien die kwam uit een strafschop na een overtreding op hem. Halverwege de tweede helft kwam Donyell Malen als invaller binnen de lijnen.

Cody Gakpo zat wederom niet bij de wedstrijdselectie. Hij is daarmee de enige van de 26 selectiespelers die in beide oefenduels geen deel mocht uitmaken van de wedstrijdselectie.
Discussieer mee op de forums


Tags

dumfries georgie malen oranje enschede gakpo selectiespelers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Belachelijke bondscoach. Geef gakpo gewoon wat minuten
+9/-0

 
2 weken geleden
Tja, deze Fronske laat alle 020-ers minuten maken. Hij zet ze voor hun in de etalage zodat er straks weer overdreven veel voor hen betaald gaat worden. Hopelijk hebben de grote clubs inmiddels ook door dat spelers van die club niet zo magisch zijn als wat wordt verondersteld. Inmiddels voorbeelden te over met Milik, Blind, Klaassen, vd Bank, De Ligt en De Jong als voorbeeld. Geen enkele spelers heeft het verschil kunnen maken voor de aankopende partij, ook al zijn er tientallen miljoenen neergelegd. Laat Gakpo maar lekker snuffelen aan Oranje, maar op deze manier kan hij ook niet geblesseerd raken zullen we maar denken dan.
+9/-0

 
2 weken geleden
Je vergeet Hakim Ziyech. Houdt het stoeltje van Winston Bogarde warm.
+2/-0

 
2 weken geleden
Daarmee doe je De Ligt en De Jong tekort. Dat zijn wél twee bouwstenen van Oranje waar we nog plezier aan gaan beleven.
+1/-0

 
2 weken geleden
Moeten anders nog steeds laten zien, want dat zijn nog niet geweest al die jaren inmiddels...

Wie het dan wel in oranje laten zien?
Memphis
Gini
Virgil
En dan een hele tijd niets...
+1/-0

 
2 weken geleden
Nou Memphis, De Vrij en Dumfries speelde redelijk goed, Timber en De Jong waren de slechtste
+1/-0

2 weken geleden
Het is te hopen dat het EK gauw voorbij is voor Oranje en dat onze spelers gevrijwaard blijven voor blessures, lekker op vakantie kunnen uitrusten, bijtanken, vervolgens bijtekenen en fris mét PSV aan een nieuw seizoen, een nieuw avontuur, een nieuwe uitdaging beginnen.
+5/-3

 
Tony the Tiger (geschorst)
2 weken geleden
Wie blijven er dan? Jut en Jul?
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Beetje minder denigrerend mag wel, ik neem tenminste aan dat jij het ook over duo Donnie & Dennie hebt. De beste schutter van de eredivisie en een verdediger die jijzelf óók voor PSV én eredivisie prima acht.
+1/-2

 
Tony the Tiger (geschorst)
2 weken geleden
Helemaal niet denigrerend. Ik vrees dat Malen en Dumfries vertrekken en dat we blijven zitten met incourante spelers die helaas al lang vakantie vieren. Ik hoop, itt tot jou,, wel dat NL prijzen pakt. Al spelen we met 15 Ajaxieden. Ik heb een oranje hart wie er ook spelen.
+4/-2

 
2 weken geleden
Oh wacht even, dan begrijpen wij elkaar verkeerd. Ik heb het over het bijtekenen bij PSV van 2 Oranjeklanten, vandaar dat ik jou niet begreep. Nee zou idd mooi zijn als D&D blijven en wij, tot volle tevredenheid, afscheid mogen nemen van n heel zootje J&J.

Oh ja, ik gun Oranje idd niks vanwege de inmiddels bekend veronderstelde redenen.
+2/-2

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Met 15 kan niet, maar al zouden het er 11 zijn dan wordt het ook niks, kijk de geschiedenis maar na...

En goede mix is voorwaarde voor oranje prestaties!

Overigens is de door jou zo bewierookte De Ligt te zwaar en dus alsnog te licht... ondanks het idiote bedrag dat Juve betaalde!
Maar blijf als PSV supporter vooral meegaan in de hype rondom spelers van onze concurrent...
+2/-2

 
Tony the Tiger (geschorst)
2 weken geleden
Interessant wat je zegt over een dikke te Ligt. Erg benieuwd naar de cijfers waarop je je baseert. Waar kan ik deze vinden? Inzake Frenkie, de Ligt (en Ziyech): ik zie deze jongens zich goed staande houden in veel grotere competities en tevens in de belangstelling staan van grote clubs. De hele wereld zal wel zitten te slapen en het zal inderdaad een hype zijn.
+2/-0

 
2 weken geleden
Een oranje zonder PSVer is niet mijn oranje en bovendien kansloos sinds 1974!
+1/-1

 
Tony the Tiger (geschorst)
2 weken geleden
De waarheid verzwijgen is goud begraven.
+1/-0

 
2 weken geleden
De Jong en De Ligt zijn nooit beslissend geweest voor oranje; wel beslissend zijn daarentegen en al jarenlang:
1 Memphis
2 Gini
3 Van Dijk
+1/-0

2 weken geleden
Nou zijn Georgië en Schotland natuurlijk tegenstanders van formaat. Dus we moeten ook niet te kritisch zijn.
+1/-0

2 weken geleden
Probeer altijd optimistisch te zijn maar dat is nu wel heel zwaar. Heb in alle opzichten geen vertrouwen in F. de boer. Zijn spelers management, tactisch spelbeeld en communicatie zijn zo ongelofelijk slecht. Zomaar een paar vragen:
- Waarom speel je de hele wedstrijd 5-3-2 met Weghorst in de spits, en zet je het vervolgens om naar 4-3-3 als je Malen erin brengt. Dat moet toch precies andersom zijn?
- Als je een jong talent voor het eerst meeneemt (Gakpo), gun je die jongen toch op zijn minst enkele minuten in een oefenwedstrijd. Nu is hij minstens 3 weken op pad zonder (waarschijnlijk) zijn debuut te maken.
- Hoezo wordt Weghorst nu in een keer zo gehyped. Hij heeft een goed seizoen gehad bij Wolfsburg, en verdient daarom 100% een plek in de selectie. Maar iedereen ziet toch dat hij vandaag en tegen Schotland gewoon niet goed speelde in dit systeem. Na een zeer slechte eerste helft scoort hij dan toevallig een goed doelpunt, is hij in een keer de held omdat hij wel 'karakter en trots' toont richting Nederland. Laat de huismoeders die hun afwasborstels voor dit toernooi even goed hebben opgeborgen maar fan zijn van Weghorst, de beetje voetbal kenners weten wel beter toch. Malen moet daar staan als je 5-3-2 speelt!!
+7/-0

 
2 weken geleden
Idd vreemd dat een type speler als Weghorst bij 5-3-2 begint. In dat opzicht moet je je ook afvragen hoe Luuk de Jong bij een 5-3-2 bij PSV zou functioneren mocht hij terugkeren. Een van de beste koppers van de wereld, maar bij Schmidt heb je vooral spelers nodig, die in het centrum een bal aannemen en behendig en snel in de korte ruimte kunnen functioneren zoals bv een Depay die daar meester in is.
+2/-0

 
2 weken geleden
WEG eh eh MET eh eh DE eh eh BOER
+1/-0

2 weken geleden
Wat is dit nu weer voor bizar iets om Gakpo volledig terecht in je selectie op te nemen, om hem vervolgens niet eens te laten spelen? Had die jongen dan lekker met jong oranje mee laten gaan. Oefenwedstrijden zijn er toch om heel je selectie aan het werk te zien? Heeft ie die jongen dan echt enkel geselecteerd op basis van de media? Ik begrijp werkelijk niet dat nu je 5x mag wisselen per wedstrijd je een speler er volledig uitlaat. Je mag het natuurlijk niet zeggen, maar wat is het toch belangrijk voor je kansen bij welke club je speelt. Ik zou het als talent wel weten hoor, naar Ajax betekend je debuut in Oranje erbij en een gegarandeerd plekje in de selectie tot je naar het buitenland vertrekt. Waarom zou je naar een andere club gaan als je daar minimaal het record van Coen Dillen aan flarden moet schieten om kans te maken op minuten in Oranje? Weet nog wel hoe de 17 jarige de Ligt ons persoonlijk van het EK heeft gehouden met zijn gestuntel tegen Bulgarije, terwijl de ervaren verdedigers op de bank zaten. Haal over drie wedstrijden maar eens een buitenlandse bondscoach met een frisse objectieve blik. Hoop overigens dat we verder komen dan drie potjes, maar waarom deze faal coach voor de groep zetten? En hierna gaan we natuurlijk verder met antivoetbal Cocu, want die heeft logischerwijs ook geen club. Koeman was toch echt een verademing. Wat heeft die fantastisch werk verricht bij Oranje.
+5/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Zoals ik al eerder zei, Koeman is/was belangrijker dan elke speler van Oranje. Sinds hij weg is, lijkt het wel vrijblijvender met af en toe uitschieters naar boven, maar te vaak te nonchalant. Er wordt te veel ruimte weggegeven en te weinig druk op de bal. Kijk eens naar de kansen die Georgië om zeep hielp, bij Mbappé of Werner gaan ze er bijna allemaal in. Het was een zwaar terechte overwinning en er waren ook veel kansen (waar slordig mee omgesprongen werd), maar het maakt me allemaal niet positiever, bij sterke tegenstanders.
Vreemd dat als je een speler als Gakpo die door zijn explosiviteit en geweldig schot een wedstrijd kan omkeren selecteert, lijkt me het op z'n minst zinnig hem in deze 2 oefenwedstrijden in ieder geval speelminuten te geven om te zien of het klikt. Nu kun je er denk ik vanuit gaan dat hij 0 speelminuten gaat maken.
Zou geweldig als NL Europees kampioen wordt, maar het lijkt me momenteel een brug te ver.
+2/-0

 
2 weken geleden
Onderschat niet de afwezigheid van Virgil van Dijk. Dat hebben we ook bij Liverpool gezien. Oranje mist nu zijn verdedigende kwaliteiten en leiderschap, zeker met deze 'coach' die vooral het slechtste in spelers naar boven lijkt te halen door zijn totale gebrek aan kwaliteiten.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik vermoed dat zelfs met van Dijk met de instelling die ik nu zie, er niet veel eer valt te behalen, tenzij er plots n omslag plaatsvindt. Op het middenveld begint het al, ik zie praktisch geen forechecking. Ik vond Dumfries de beste gisteren, volgens mij geen toeval.
+1/-0

 
2 weken geleden
Heeft met het ontbrekende leiderschap van Van Dijk te maken en met de volstrekte onkunde van de Boer. Het ontbrekende voorchecken is echt een symptoom van dat er niemand deze ploeg op sleeptouw kan nemen. Hij gaf vorige week aan dat hij tactische zaken bv met Frenkie de Jong bespreekt. Leuk dat hij dat doet, maar Frenkie was geen leider bij Ajax en is geen leider bij Barcelona. Hoezo zou hij dat dan wel ineens zijn bij Oranje?

Ik ben bang voor een totale afgang op het EK, zeker als hij lekker halsstarrig vast blijft houden aan spelers als Wijndal, Timber en Weghorst. Hebben (nog) niks te zoeken in oranje.
+2/-0

 
2 weken geleden
Ik begrijp de Boer eerlijk gezegd ook niet altijd mbt spelers die spelen, maar de intensiteit en pressing is toch echt iets dat van de trainer moet komen, niet van een leider in het veld. Als het niet uitgevoerd wordt geef je ze op hun flikker of haalt ze er af. Frenkie mag hij daar mi. nog een beetje in ontzien als spelverdeler, maar als anderen het niet doen, staat hij voor de kat z'n .. te ballen daar.
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Dubbel gepost, kan weg, maar kan niet...

Misschien n idee voor de mods, dat je in staat bent een eigen reactie weg te halen, indien dubbel gepost op je mobiel met "dikke vingers"...???
+1/-1

2 weken geleden (gewijzigd)
Het ergste is nog dat we een selectie hebben met behoorlijk wat goede spelers, waar 3 keer meer uit te halen valt dan de stront die De Boer van het Nederlands elftal weet te maken. Met een normale trainer (hoeft niet eens een topper te zijn. Faber of Jans kan best) en een beetje geluk heb je al best een kans om Europees kampioen te worden en kun je daar dan met z'n allen voor gaan. Niet met De Boer. En iedereen weet en voelt dat, incl. de spelers.
De KNVB wil gewoon niet winnen, kan niet anders.
+5/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
2 weken geleden
Je legt de lat wel erg hoog met Faber en Jans.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.831 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afkeer belgie berghuis boer bruma daguardo dumfries gakpo gravenberch jong klompje kopman kruijswijk linksbuiten malen nederland nos oekraine onzin oranje poels promes roglic romero roon teze tour udinese weghorst zizou