Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij juicht komst sportzender toe

4 april 2003 08:14

Verslaggever: HM

In een interview met de Volkskrant van vandaag meldt Harry van Raaij dat hij een sportzender cruciaal vindt voor het voortbestaan van het Nederlandse betaalde voetbal. De inkomsten uit tv-rechten zijn bij PSV slechts zeven procent van de begroting. Bij kleinere clubs in Nederland is dat al twintig procent. De PSV-voorzitter zegt 10 Euro per maand een 'realistisch' bedrag te vinden. Omdat de Nederlandse markt te klein is, gelooft algemeen-directeur Fons Spooren niet in een PSV-tv. Ook vertelde Van Raaij dat de komst van elektronische hulpmiddelen en een soepelere buitenspelregel in de toekomst niet te voorkomen zijn.




Tags

raaij sportzender buitenspelregel elektronische fons hulpmiddelen nederland soepelere spooren volkskrant voortbestaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte