Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV en TOTO hebben partnership opgewaardeerd

11 juni 2021 18:41 - VI.nl
Foto: Pro Shots

PSV en TOTO hebben partnership opgewaardeerd; image source: Pro Shots

PSV meldt via de officiële kanalen dat het partnership met TOTO is opgewaardeerd. De aanbieder van sprtwetenschappen blijft voor de komende twee seizoenen als Official Partner aan de club verbonden en in de verbintenis is bovendien een optie opgenomen voor nog eens twee seizoenen. TOTO krijgt daarbij een vaste positie op de mouw van de PSV-shirts. Dit was afgelopen seizoen al het geval bij beker- en oefenwedstrijden, maar zal nu ook in de Eredivisie het geval zijn.

Commercieel directeur Frans Janssen geeft op de website van PSV uitleg waarom het partnership met TOTO is opgewaardeerd. "De ervaring met TOTO uit het eerste jaar is goed. TOTO heeft laten zien dat zij de PSV-supporter begrijpt en creëert activaties die herkenbaar en relevant voor onze achterban zijn. Wij hebben Philips een ereplaats op ons tenue kunnen geven en daardoor kwam er een nieuwe positie op het shirt vrij. Die gaat de komende seizoenen ingevuld worden door TOTO, zoals zij dat ook al tijdens bekerwedstijden en vriendschappelijke duels heeft gedaan."

Meer op VI.nl
Tags

opgewaardeerd aanbieder activaties bekerwedstijden eredivisie ereplaats herkenbaar janssen sprtwetenschappen tenue

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Als ze maar verdomd goed betalen. En dan nog..
Ik hou niet zo van gokbedrijven als sponsor. Wij zijn ook gestopt met tabak en drank sponsoren, om goede redenen ook.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Is vrij onschuldig, Unibet ed is wat anders imo
+1/-0

 
3 jaar geleden
Bier en vloeitjes zijn ook vrij onschuldig.
+1/-0

3 jaar geleden
Persoonlijk zie ik het probleem niet in bedrijven op het gebied van drank, rookwaren en gokken als sponsor van voetbalclubs. Vond het in de seventies & eighties wel mooi, die borden langs de kant en die jingles uit de speakers. De supporters zijn ook een uitgelezen doelgroep.
+1/-0

3 jaar geleden
Met binnenkort Berry van Aerle als koning Toto? Mooi al die commerciele deals.
+1/-1

3 jaar geleden
Denk eerlijk gezegd dat Philips naar de rug is verhuist om plaats te maken voor TOTO. Om niemand voor het hoofd te stoten, hebben ze de aankondigingen omgedraaid. Ik neem aan dat TOTO dan iig evenveel of meer betaald voor dat plekje op de mouw.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi