Transparent
Inloggen
Sluiten

'Swansea City brengt bod uit op Joël Piroe'

11 juni 2021 18:46 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Swansea City brengt bod uit op Joël Piroe"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Swansea City een bod heeft uitgebracht op Joël Piroe. De ploeg uit de Engelse Championship heeft twee miljoen euro geboden voor de spits. Piroe kwam afgelopen seizoen tot 12 officiële wedstrijden in het eerste elftal en wist daarin 3 treffers te maken. De spits heeft nog een contract voor één seizoen in Eindhoven.

Meer op VI.nl
Tags

piroe championship

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Tony the Tiger (geschorst)
2 maanden geleden
Snel verkopen voordat ze de juiste videoband terug vinden. Mooi bedrag wat mij betreft. Transfer zou passen binnen de grote doorselecteren operatie welke dient te gebeuren.
+3/-3

Riverside (geschorst)
2 maanden geleden
D’as nr 1, dat er nog vele mogen volgen….😂🙏
+2/-2

2 maanden geleden
Mooie kans voor Piroe. Mooi bedrag ook voor PSV met nog maar een jaar contract.
+4/-1

2 maanden geleden
Prima spits, maar niet voor PSV. Past juist goed bij een club als Swansea. Is hem gegund. Stond er dit jaar als het nodig was, nooit horen klagen.
+9/-0

 
2 maanden geleden
Ben het daar mee zeker eens,maar vind die 2 mln voor Swansea echt een koopje.
Vraag me terdege af,nu Psv toch al wat jaartjes een goedlopende academie heeft,of Psv wederom niet te laag inzet.
+3/-0

2 maanden geleden
Beter voor PSV (kan nieuwe jeugd worden doorgeschoven) maar ook zeker voor hemzelf (meer speeltijd). Zie hem wel een Jordy de Wijspad volgen als hij daar heen gaat.
+2/-0

2 maanden geleden
Mooie stap naar een mooie competitie voor een mooi bedrag. Ik zie nog wel iets in het, had hem graag nog een jaar willen verhuren.
+2/-0

2 maanden geleden
Voor mij misschien wel een van de Jong spelers waar ik een jaar 2 geleden het meeste hoop had dat hij het zou redden in PSV1. Helaas niet gelukt. Voor komend seizoen ga ik er niet vanuit dat hij dit wel gaat maken, dus afscheid nemen de beste optie. En toch, iets in mij zegt dat het nog komt. Succes Joel, mooie stap, laat het daar zien en de weg ligt open.
+2/-0

2 maanden geleden
Die 2 miljoen is de biedprijs. Niet op ingaan. Komt er een hoger bod kun je altijd nog kijken wat je doet, want als Malen ook vertrekt, zit PSV ineens dun in de spitsen.
Ik zie liever een middenvelder vertrekken, ruime voorraad van, geloof 13 stuks...
+1/-0

2 maanden geleden
Gewoon 5 miljoen vragen voor Jo el Pirlo de achterneef van....
+1/-0

reactie verwijderdPSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.851 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

backup basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord galatasaray gokken ihattaren kwalitatief malen mand mauro midtjylland mwene obispo paok ramalho ring schmidt shevchenko spartak tank teze toptalenten viergever yonci