Transparent
Inloggen
Sluiten

Geen speeltijd voor Yvon Mvogo bij gelijkspel van Zwitserland

12 juni 2021 16:51
Foto: Pro Shots

Geen speeltijd voor Yvon Mvogo bij gelijkspel van Zwitserland; image source: Pro Shots

Zwitserland is het EK begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen Wales. Met Yvon Mvogo de hele wedstrijd op de bank kwamen de Zwitsers vlak na rust op voorsprong, maar een kwartier voor tijd werd de stand weer gelijk getrokken. Vlak voor tijd leken de Zwitsers alsnog te winnen, maar een doelpunt werd na tussenkomst van de VAR afgekeurd. Oud-PSV'er Ricardo Rodríguez speelde wel de hele wedstrijd.
Discussieer mee op de forums


Tags

mvogo yvon zwitserland rodriguez var wales

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Waarom zou hij wel speeltijd krijgen dan? Bijzonder matige keeper. Maakt op zijn tijd een fout en zal zich nooit onderscheiden door punten te pakken. Laten we hopen dat die 3,5 miljoen aan Drommel goed besteed is, maar de voortekenen zijn alles behalve goed. Had graag Unnerstall zien blijven.
+3/-3

2 maanden geleden
Mooi dat het toch nog 1-1 werd. Ik gun het Wales wel. Mvogo bankzitter, maar wij hebben Drommel... omg.
+2/-4

2 maanden geleden
Ik gun het Wales zeker, maar deze bal was zeker niet onhoudbaar. Als Mvogo deze doorgelaten had, stond hier alles vol dat het zijn schuld was.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.851 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aankunnen backup basarnhem benfica berisha boateng boscagli dumfries eredivisie feyenoord galatasaray gokken ihattaren kwalitatief malen mand mauro midtjylland mwene obispo paok ramalho schmidt shevchenko spartak tank teze toptalenten viergever yonci