Transparent
Inloggen
Sluiten

'Valencia wil Mateja Kezman'

4 april 2003 09:08

Verslaggever: RvW

Diverse Spaanse media melden vandaag dat Mateja Kezman in de belangstelling staat van Valencia. Oorsprong van de berichten is een uitzending van de regionale radiozender radio 9 in Valencia. De zender maakte gisterenavond melding van een overleg van de technische staf met het bestuur. Daarbij zou Mateja Kezman als gewenste aankoop zijn voorgedragen door de coach Benitez. Valencia zou eerst spelers moeten verkopen alvorens een speler van het kaliber van Kezman te kunnen aantrekken, zo meldt het artikel.

De interesse zal de Joegoslavische spits strelen. De kans dat hij in de zomer bij PSV vertrekt lijkt echter heel klein, aangezien hij het uitstekend naar zijn zin heeft. Kezman heeft al aangegeven nog een seizoen onder Hiddink te willen voetballen om met dit team ook Europees van zich te laten horen.

Meer op




Tags

kezman valencia mateja benitez bestuur gisterenavond hiddink joegoslavische kaliber oorsprong radiozender strelen uitzending zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte