Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV werkt mee aan transfer van Joël Piroe en Timo Baumgartl

25 juni 2021 20:27 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV werkt mee aan transfer van Joël Piroe en Timo Baumgartl; image source: Pro Shots

PSV meldt via de officiële kanalen dat zowel Joël Piroe als Timo Baumgartl van PSV de ruimte krijgt om met andere clubs te praten over een transfer. De club is bij beide spelers bereid om mee te werken aan een overstap. Piroe werd de afgelopen periode al nadrukkelijk gelinkt aan Swansea City uit de Engelse Championship. Hij heeft nog een contract voor een jaar en kwam na zijn debuut afgelopen seizoen tot 14 officiële wedstrijden in het eerste elftal.

Baumgartl leek afgelopen seizoen dicht bij een tijdelijke overstap naar Fulham, maar zette zelf een streep door die transfer. Hij verloor na zijn komst naar PSV in 2019 al snel zijn basisplaats, maar speelde uiteindelijk nog wel 36 officiële wedstrijden. De 20-voudig international van Jong Duitsland heeft nog een contract voor drie seizoenen. In tegenstelling tot Piroe stond hij ook al niet op de lijst van de selectie die zaterdag zal deelnemen aan de eerste veldtraining van het nieuwe seizoen.

Meer op PSV.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

piroe baumgartl championship duitsland fulham jong veldtraining

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
De psv manier om te zeggen dat ze voor een appel en een ei op te halen zijn…
+4/-1

 
2 jaar geleden
De psvnetwerksupporter manier om te zeggen dat hij graag zijn eigen club afzeikt.
+3/-3

 
2 jaar geleden
Heeft hij toch volledig gelijk in! Of denk jij dat wij de volle 10 miljoen terugkrijgen voor Baumgartl? Met de helft zijn wij al spekkoper, maar ik ga zelfs uit van beduidend minder (als er al serieuze & concrete interesse komt).

En ik dacht dat Piroe al voor €2M verkocht was, niet dus, was ook te mooi ook waar te zijn.
+3/-2

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Er heeft ook nergens gestaan dat Piroe al verkocht was net zoals er nu ook niet staat dat die deal definitief niet doorgaat. Het is wel al bekend dat het langer duurt doordat het door de Brexit complexer is geworden.
In die zin ben ik het wel met Z. on de Bok eens - het maakt niet eens meer uit wat er in een nieuwsbericht staat want het is per definitie niet goed volgens een aantal "supporters".
+2/-1

 
2 jaar geleden
Daar hebben de (technisch) verantwoordelijken het zelf naar gemaakt. De supporters mogen nu weer opdraven net zoals zij afgelopen seizoen om niets mochten bijdragen. Dan misstaat een kritische noot her & der absoluut niet. Dat is toch wel het minste waar de trouwe aanhang recht op heeft na wat die de afgelopen jaren aan ellende heeft moeten doorstaan.
+2/-1

 
2 jaar geleden
De act die je hier dagelijks probeert op te voeren begint inmiddels vrij sneue vormen aan te nemen
+4/-2

 
2 jaar geleden
Het met hand & tand verdedigen en zelfs goedpraten van het keiharde falen van de td is anders niet minder sneu.

Laat de fans & criticasters van John de Jong nou gewoon allen hun zegje doen zonder onderling op de man te spelen. Daar is het per slot van rekening een forum voor.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Een kritische noot her en der zou inderdaad niet misstaan. Bij voorbaat negatief op alles reageren echter wel.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Zogauw er iets positiefs te melden valt, zal dat ook écht wel gebeuren. Vooralsnog overheerst scepsis & ongenoegen.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
Er zijn vijf nieuwe spelers aangetrokken, een van de sterkhouders heeft zijn contract verlengd. Er is inderdaad helemaal niets positiefs te melden :slaap
+1/-0

 
2 jaar geleden
Heeft PSV al een prijs gewonnen onder het (schrik)bewind van John de Jong? Nee? Nou dan. I rest my case.
+1/-0

 
Sunnysideup (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
@Riccardo: of Drommel het niveau aankan zal moeten blijken. Vooralsnog was die jongen van de leg vanaf het moment dat de belangstelling van PSV bekend werd. Inzake Propper en van Ginkel zal moeten blijken of ze het fysiek (nog) aankunnen. Toen Gotze kwam stond heel Brabant in de fik maar we hebben allemaal kunnen zien dat het vooralsnog niet veel opgeleverd heeft. Juichen doen we tzt aan de finish
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik vind ook dat je pas moet juichen aan de finish, net zoals het totaal geen zin heeft om voor de start al negatief te zijn. ;)
+3/-0

 
2 jaar geleden
Met de kennis van nu snap ik nog minder van het bericht van psv… Maar wederom verhuur helaas en de welbekende in mijn ogen nooit in PSV’s belang bijbehorende optie tot koop… Ik ben echt wel positief als er iets positiefs is, alleen de communicatie en het uitgaande transferbeleid van psv mogen we best kritisch naar kijken
+2/-0

2 jaar geleden
De transfer van Piroe was toch al rond? Wachten op werkvergunning Engeland? En met 2 miljoen euro was iedereen tevreden. Verder benieuwd naar nieuws Baumgartl.
+1/-0

Ik zou wel een Baumgartl als tuinman willen hebben. Hoeveel moet PSV hebben?
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Doorselecteren. Hard nodig en een goede zaak. Waarbij best kritisch gekeken mag/moet worden naar de miljoenen die in de put gegooid zijn. Hopen dat de deal met swansea doorgaat. En dat er nog Duitse club zo gek is om Timo over te nemen. Ik noem een Hamburg ofzo. Of wil Stuttgart hem niet terug? Aardige jongen, maar niet het niveau dat we na moeten streven. En zo zijn er nog een stuk of 6. En dat is niet azijn zeiken maar bittere realiteit. Om positief te eindigen, goede zaak dat we al op tijd bezig zijn. Ik zou zeggen, rijen sluiten en knallen dit seizoen.

Edit; na verzending lees ik dat Union Berlin de nieuwe club gaat worden. Huren met optie tot koop.
+1/-0

2 jaar geleden
Baumgartl gaat nu verhuurd worden aan Union Berlin, daar snap ik dan weer niets van. Da's nog minder dan een appel en een ei..
+1/-0

 
2 jaar geleden
Misschien zijn de appels en eieren in Berlijn heel duur...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage