Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Natuurlijk ben ik trots op onze spelers bij Oranje'

27 juni 2021 12:30 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "Natuurlijk ben ik trots op onze spelers bij Oranje"; image source: Pro Shots

In gesprek met de NOS gaf Roger Schmidt aan erg trots te zijn op het spel van de PSV'ers bij het Nederlands elftal. "Denzel heeft tweeënhalve wedstrijd gespeeld en was bij veel doelpunten betrokken. Hij laat zijn aanvallende kwaliteit zien", aldus Schmidt. "Donyell deed het ook goed als hij speelde. Misschien mag hij nu wat meer speler dan aan het begin. En we hopen dat Cody Gakpo ook nog speelminuten krijgt op het EK. Hopelijk komen ze nog een paar ronden verder."

Een goed EK zou echter wel kunnen betekenen dat het lastiger wordt voor PSV om de spelers te behouden. "Zo gaat dat bij voetbal. Zeker bij PSV is het altijd zo dat we elk jaar één of twee spelers verliezen", gaf hij aan. "Dat Donyell en Denzel waarschijnlijk vertrekken is mij al langer duidelijk. Afgelopen zomer wist ik al dat ze na dit seizoen wellicht de club verlaten. Ik hou er rekening mee en als ze toch blijven is dat super. Maar we moeten ons erop voorbereiden om zonder die twee verder te gaan."

Meer op NOS.nl




Tags

schmidt roger oranje cody gakpo nos tweeenhalve voorbereiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Gini & Memphis werden voor hun vertrek tenminste nog kampioen met PSV... hopelijk leveren Dennie & Donnie dan de absolute hoofdprijs op.
+3/-0

2 jaar geleden
Zou idd. mooi zijn als ze blijven... maar niet realistisch. Gelukkig dat Roger Schmidt wel nog ff blijft. Schmidt zorgt er voor dat PSV steeds meer volgens de internationale mores gaat spelen: pressing en direct voetballen. Dat kost echter tijd, maar ging steeds beter gedurende het seizoen, nu doortrekken en nog beter.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage