Transparent
Inloggen
Sluiten

Nigel Thomas en Tyrick Bodak in definitieve selectie Curaçao voor Gold Cup

1 juli 2021 23:08
Foto: Pro Shots

Nigel Thomas en Tyrick Bodak in definitieve selectie Curaçao voor Gold Cup; image source: Pro Shots

Nigel Thomas en Tyrick Bodak zijn beiden opgeroepen voor de definitieve selectie van Curaçao. Het duo van Jong PSV zal met Curaçao deze maand deelnemen aan de Gold Cup. In de voorlopige selectie zaten namens PSV ook Armando Obispo, Shurandy Sambo en Jeremy Antonisse, maar zij maken om verschillende redenen geen deel uit van de definitieve selectie. Doelman Bodak behoorde al vaker tot de selectie van Curaçao, maar speelde nog nooit. Voor Thomas is het de eerste keer dat hij bij de selectie zit.

Curaçao zit tijdens de Gold Cup in een groep met El Salvador en Mexico. Daar komt nog een derde tegenstander bij. Cuba, Frans-Guyana, Montserrat en Trinidad en Tobago spelen deze week in een voorronde. De winnaar daarvan kwalificeert zich ook voor het eindtoernooi.

Guus Hiddink zal tijdens het toernooi niet voor de groep staan. De succesvolste trainer uit de geschiedenis van PSV is nog altijd herstellende van het coronavirus. Hij wordt daarom ook deze maand vervangen door Patrick Kluivert. De selectie van Curaçao kent met Eloy Room, Zeus de la Paz, Suently Alberto en Michael Maria bovendien meerdere spelers met een verleden bij (de jeugdopleiding van) PSV.




Discussieer mee op de forums


Tags

curacao bodak nigel tyrick alberto antonisse armando coronavirus cuba eloy guyana herstellende hiddink jeremy jong kluivert kwalificeert maria mexico michael montserrat obispo paz salvador sambo succesvolste suently tobago trinidad voorronde zeus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Leuk voor die gassies. Ik ben benieuwd of ESPN (weer) uitzendt.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje