Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV rekent op langer verblijf van Yvon Mvogo'

7 juli 2021 16:06 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV rekent op langer verblijf van Yvon Mvogo"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV er van uitgaat dat ook komend seizoen Yvon Mvogo op huurbasis actief zal zijn voor de club. RB Leipzig heeft tot 16 juli de mogelijkheid om de international van Zwitserland terug te roepen, maar lijkt hier geen gebruik van te maken. De Duitsers willen de clausule alleen gebruiken indien Mvogo verkocht kan worden. Vooralsnog zijn er geen biedingen gekomen die voldoen aan de gewenste 5 miljoen euro.

Meer op ED.nl




Tags

mvogo yvon leipzig zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Prima, en dan lekker uitzoeken met Drommel wie de 1ste keeper gaat zijn.
+3/-0

2 jaar geleden
Haal maar terug. Hele gemiddelde keeper die geen punten pakt.
Met Drommel moet ik het ook nog zien maar een jonge keeper die voor veel geld wordt gehaald moet keepen.

Liever een ervaren backup aantrekken voor Drommel dan een huurling die een stevig salaris verdient. Type Pasveer was ideaal geweest.
+1/-4

 
Type Lars had nooit en te nimmer weg gemoeten, was paniek van JdJ ivbm vermeende belangstelling van Amsterdam.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Helemaal mee eens. Lars moest blijven , Roger Schmidt vertrekt toch na dit seizoen!
+1/-0

 
Als Unnerstall zijn contract niet wil verlengen wordt het best lastig :denk
+4/-0

 
Natuurlijk wou die niet verlengen om tweede keeper te worden, dat mogen we Schmidt en JdJ aanrekenen, was een klap in zijn gezicht om een keeper te halen die nergens in de boeken voorkwam met bewezen diensten, alleen in het hoofd van Schmidt.
+1/-0

 
Ja, want Unnerstall was wel een wereldkeeper. Onbegrijpelijk dat Löw de voorkeur geeft aan Neuer en Unnerstall niet eens geselecteerd had. Anders zouden ze het EK wel gewonnen hebben. Ook Unnerstall komt gewoon tekort voor PSV. Alleen net zoals iedere andere speler die zijn plek verliest, krijgt hij hier magische krachten en is het opeens een fantastische speler.
+1/-0

 
Als het PSV maar goed gaat want dat is mijn vermaak nr, zeg maar 6.
+1/-0

2 jaar geleden
Wij zullen het er waarschijnlijk mee moeten doen. Het is niet anders.

Geen topkeeper, degelijke back-up voor goede eerste doelman, en daar wringt hem de schoen.
+1/-2

2 jaar geleden
Laat maar komen, Jong PSV heeft nog wel plek
+1/-3

Zware kritiek op een keeper die wat mij betreft zeker niet minder dan Drommel is, moet Drommel dan keepen omdat hij geld heeft gekost of moet ie een plaats afdwingen?
+6/-0

 
2 jaar geleden
Helemaal mee eens,snap die hetze ook niet.
Naarmate het seizoen vorderde begon hij steeds meer zijn draai te vinden en liet hij zien met zijn katachtige reflexen een goeie lijnkeeper te zijn.
In het nationale elftal is hij geen 1e keeper,puur omdat er met de huidige een echte klasbak in het doel staat.
Bovendien vind ik hem meer uitstraling dan Zoet en Drommel hebben.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Drommel moet keepen omdat hij beter is. Als hij niet beter is had je er namelijk geen 3,5 miljoen aan uit moet geven. Het feit dat vorig jaar elke bal op de goal nagenoeg raak was lijkt mij een duidelijk signaal dat we op die positie flink veel kwaliteit tekort kwamen. Als er straks 3,5 miljoen op de bank zit en Mvogo staat weer in de goal heb je wederom een bak geld verpruts aan kwantiteit. Dus ja, als JdJ een nog mindere keeper dan Mvogo heeft gevonden voor zoveel geld is dat wederom een enorme faal. Laten we hopen dat het niet zover gaat komen.
+2/-4

 
Èèn op de hoeveel ging er bij Drommel in? Geloof maar dat ik heel graag zie dat we geen geld hebben weggegooid, alleen hoe ik ook zoek pfff, maar dat antwoord laat nog ff op zich wachten.
+1/-0

 
Redelijk vergelijkbaar met Mvogo, Drommel had een reddingspercentage van 69%. Wel veel meer gestopte schoten. Na Lamprou de meeste van alle keepers in de Eredivisie afgelopen seizoen.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
Mvogo had een reddingspercentage van 68%, maar leuk geprobeerd verder weer
+2/-0

 
2 jaar geleden
Noem eens 1 wedstrijd waar Mvogo het verschil heet gemaakt? Of nog makkelijker, een spectaculaire redding? Ik kan me maar 1 wedstrijd bedenken waar onze keeper de absolute uitblinker was en dat was uit tegen Volendam.
+1/-4

 
En direct weer de discussie verdraaien, goed bezig. Zo kennen we je weer.

Tegen Willem II redde hij in de tweede helft twee keer spectaculair toen je enorm onder druk stond. Die spectaculaire redding had hij ook in de thuiswedstrijd tegen RKC. Ook vergeten zeker?
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage