Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV haalt dubbele cijfers tegen Delbrücker SC

7 juli 2021 19:50
Foto: Pro Shots

PSV haalt dubbele cijfers tegen Delbrücker SC; image source: Pro Shots

PSV heeft woensdag met ruime cijfers weten te winnen van Delbrücker SC. Het oefenduel in Duitsland eindigde in een 1-10 overwinning. Net zoals afgelopen weekend was Noni Madueke wederom de man van de wedstrijd. De aanvaller kreeg 45 minuten speeltijd als basisspeler en wist daarin 2 keer te scoren en gaf daarin 3 assists. Voor rust scoorde Yorbe Vertessen ook twee keer, terwijl Eran Zahavi en Mario Götze hun naam ook op het scoreformulier kregen. De ruststand was daarmee al 1-6

Direct aan het begin van de tweede helft werd de ploeg op alle elf posities gewijzigd en kwam onder meer Fodé Fofana binnen de lijnen. De spits van Jong PSV maakte hierbij zijn officieuze debuut in het eerste elftal. Met een hattrick liet hij direct van zich spreken. Aangezien Davy Pröpper vlak voor tijd ook wist te scoren, werden de dubbele cijfers gehaald door de ploeg van Roger Schmidt en werd met 1-10 gewonnen.

Opstelling eerste helft: Drommel, Teze, Ramalho, Obispo, Max, Rosario, Sangaré, Madueke, Götze, Zahavi, Vertessen

Opstelling tweede helft: Müller, Mwene, Viergever, Boscagli, Oppegard (67' Sambo), Pröpper, Van Ginkel, Bruma, Ihattaren, Fofana, Antonisse




Tags

delbrucker fofana gotze madueke vertessen zahavi antonisse boscagli bruma drommel duitsland eran fode ginkel hattrick ihattaren jong muller mwene obispo oppegard ramalho roger rosario sambo sangare schmidt scoreformulier teze viergever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Verheugde me hierop maar met dat blok op het middenveld ga ik me weer enorm irriteren.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Jup, blok pakt alle ballen af. Af en toe balverlies maar is te overzien.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Vergelijkbare tegenstander als Quick'20 hahha. 😋
+1/-0

2 jaar geleden
Whaha.. die Bruma geeft me daar even een assist op Fofana. Wow!
+3/-0

 
2 jaar geleden
Tja hij moet toch ergens talent hebben, hij weet t alleen zo goed te verbergen...😆
+2/-0

2 jaar geleden
Prima potje hoor, die Fofana is onze nieuwe groeibriljant...
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dat was hij al een tijdje. Misschien even vergeten door z'n blessure?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee hoor, maar hij presenteert zich nu bij PSV 1, goed om te zien, overigens vind ik Sambo ook zeer groot talent
+2/-0

 
2 jaar geleden
En de talenten blijven maar komen.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is toch geweldig, echt goed beleid bij PSV wat betreft de jeugd sinds ongeveer 2010, als je dat rijtje ziet vanaf Memphis & co; dat geeft toch wel een heel ander gevoel dan vroeger, met uitzonderingen als Van Aerle, Zenden en Bouma... trots op!
+2/-0

2 jaar geleden
Was dit nu de zwakste ploeg van Duitsland? Hebben ze bij PSV nu eigenlijk wel door dat je beter met 10 - 1 kunt verliezen van Bayern Munchen want dan kom je erachter hoe sterk je eigen elftal is, vooral als je - heel toevallig - over 3 weken klaar moet zijn voor de Turken...
+1/-2

 
2 jaar geleden
het belangrijkste is wedstrijdritme en zelfvertrouwen op het moment.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dit gaat om conditionering en wedstrijdritme.
+1/-0

2 jaar geleden
Warm draaien in de provincie,heet dat.
Die Oppegard bevalt me ook wel.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Die Fofana, heeft die ook zwakke punten. Ik zie snelheid, techniek, uitstraling, torinstinct, lengte en fysiek.

Dat wordt er weer eentje na Malen, Noni en Gakpo.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Inderdaad! Viel vorig jaar bij Jong PSV al een paar keer op , zie in hem meer potentie dan Vertessen maar laat me graag verrassen.
+2/-0

2 jaar geleden
10 erin schoppen is altijd lekker, na die 6 tegen Molenbeek gewoon een lekker begin. Het zijn dan wel niet de sterkste tegenstanders, maar het is goed voor het teamgevoel. PAOK zal de eerste echte krachtmeting worden. Op naar Galatasaray.
+2/-0

Lekkere opwarmrondes zo toch? Team in opbouw.
+1/-0

2 jaar geleden
Dubbele cijfers, leuk maar meer ook niet. Op welk Duitse niveau is Delbrück actief? Ik heb er wederom niks van meegekregen. Van de voorbereiding eigenlijk tot nog toe alleen (de laatste) 4 minuten gezien van Quick'20-Ajax (1-1), vond ik wel aardig. Maar net zo nietszeggend. Dus over week de enige redelijk ertoe doende oefenpot, tegen PAOK. Ik hoop dat het voldoende is en dat wij 'ready & eager' zullen zijn voor het tweeluik met Galatasaray.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Hun niveau is te vergelijken met derde klasse amateurs in Nederland. Dus deze overwinning zegt niks. Toch ben ik zelf ook wel voorstander van oefenwedstrijden beginnen tegen kleintjes en dan de tegenstand op te schroeven ipv direct klop te krijgen van Bayern München zoals hierboven wordt geschetst.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja dat wel uiteraard. Maar ik vraag mij alleen af of één oefenpot tegen een fatsoenlijke opponent, PAOK, voldoende zal zijn om ons voor te bereiden op het tweeluik met Galatasaray. Ik verwijs nogmaals naar de voorbereiding op het seizoen 2017/18 toen er met amper anderhalve oefenwedstrijd in de benen moest worden aangetreden tegen het Kroatische Osijek.
+1/-0

2 jaar geleden
Fofana heeft nog maar contract voor een jaar. :-(
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage