Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV presenteert thuistenue voor komend seizoen

8 juli 2021 10:03 - PSV.nl
Foto: PSV.nl

PSV presenteert thuistenue voor komend seizoen; image source: PSV.nl

Via de officiële kanalen heeft PSV het nieuwe thuistenue gepresenteerd. PSV zal in een overwegend rood shirt gaan spelen met vier smalle witte banen en een wit sponsorvlak. De broek is traditioneel zwart, terwijl de sokken in het wit zijn met enkele rode accenten. PUMA heeft een fris, eigentijds tenue ontworpen dat past binnen de voorwaarden die PSV in de statuten heeft vastgelegd.

Meer op PSV.nl




Tags

thuistenue broek eigentijds ontworpen puma smalle sokken sponsorvlak statuten tenue

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 jaar geleden
Sorry maar ik vind dit echt respectloos, tegenover de mensen die er hard aan gewerkt hebben om een mooi modern shirt te maken gebaseerd op een mooi stukje uit onze historie. Dat jij het persoonlijk niet mooi vindt , ok, maar om dan hier ‘vreselijk shirt’ neer te zetten…lekker negatief weer hoor
+9/-8

 
2 jaar geleden
Die mensen krijgen daar keurig voor betaald en dan mag iedereen daar een mening over hebben. Als iemand het een vreselijk shirt vindt is dat gewoon een eerlijke mening.

Persoonlijk vind ik het ook niet zo mooi:)
+7/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Och menenke toch, Ge wit nie wat skòn is jonguh.maar goed smaken verschillen!
+1/-0

2 jaar geleden
Ik dacht dat in de statuten stond dat het parallelle, gelijke banen rood-wit moesten zijn? 4 wit en 3 rood?
Ik begrijp dat het ook een kwestie van smaak is, maar ik vind dit echt ontzettend jammer... =(
+9/-4

 
2 jaar geleden
Volgens mij staat daar alleen in dat het thuisshirt altijd rood-wit moet zijn. Gelukkig dat wel anders hadden we de komende jaren alle kleuren van de regenboog gezien. En dan bij de intro zelf wel aangeven dat de historie in het shirt is verwerkt. Vreselijk shirt.

Ik zag gisteren al wandelend op Strijp-S ook de digitale bewegwijzering. Linksaf voor het PSV Stadion. Ik vraag me dan af met welke reden het Philips Stadion het niet heeft gered.
+3/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Mooi filmpje met schitterend eerbetoon aan Harrie van Raaij en Willy van der Kuijlen!

Shirt is best mooi alleen mis ik een witte of zwarte rand aan de hals...
+9/-2

2 jaar geleden
Mooi shirt, voor AZ of FC Twente.

In de verste verte geen PSV shirt dit. Ik dacht ook dat we dit hadden vastliggen in de statuten, zodat dit nooit meer zou zou komen. Helaas wint de commercie het van traditie.

Het thuisshirt zou in mijn ogen nooit teveel aan getornd moeten worden, met het uitshirt en het derde shirt doen ze vervolgens maar wat ze willen. Ik ben hier echt enorm teleurgesteld over, het wordt steeds minder mijn club.
+11/-11

 
2 jaar geleden
Gezien je reactie op Gronihoven ben jij hier de dramaqueen. Geen respect tegenover de mensen die dit gemaakt hebben?!? Je hebt me in ieder geval aan het lachen gekregen. Wat een flapdrol
+4/-7

2 jaar geleden
Het is even wennen maar in combinatie met de presentatie wordt het steeds mooier. Als je naar oude beelden kijkt, zijn er meer lelijkere shirts geweest dan mooiere. En af en toe beetje met tijd en mode meegaan is ook niet verkeerd.

Bestelling is gedaan!
+6/-0

2 jaar geleden
Ik vind het prachtig. Mooi rood shirt en toch herkenbaar. Super!
+6/-0

2 jaar geleden
Is het niet een soort van Replica van de shirts uit de begin/midden jaren 90. Ik vind het niet zo mooi als gelijke banen, maar historie in achterhoofd. Jammer van alle Puma shirts (ook op EK) zijn die kragen. Lijken toch meer trainingsshirts dan wedstrijdtenues.
+2/-1

2 jaar geleden
Mijn persoonlijke mening. Aan een thuisshirt moet je behoudens kleine details niet tornen. Ik vind dat elementair voor je uitstraling , herkenbaarheid en imago.
Ajax en Feyenoord zullen bv ook nooit in een afwijkend thuisshirt gaan spelen, en terecht. En noem mij eens 1 bedrijf die elk jaar zijn logo en/of uitstraling wijzigt!
Ik vind het echt not done!
+11/-3

 
2 jaar geleden
Een bedrijf is het niet (of misschien toch ook wel) maar kijk eens naar wat Barça elk jaar doet met hun shirt…
+1/-0

2 jaar geleden
Zonder Philips op het shirt vond ik het al geen echt PSV shirt meer. Nu ze ook de breedte van de roodwitte banen drastisch veranderen is het helemaal geen PSV shirt meer. In mijn ogen hoort er Philips op het thuisshirt te staan. Als dit niet meer kan dan moet je natuurlijk verder maar tast je niet verder het thuisshirt onnodig aan. Behoudt de traditionele rood-witte banen van het thuisshirt en doe vernieuwende dingen alleen in de 2 uitshirts.
+3/-3

 
2 jaar geleden
Er zijn vele jaren geweest waarin we in alles behalve een standaard rood wit gestreept shirt liepen. In elk decennium.
Maw het is traditioneel dat er variatie op het thema is 😉
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb sinds de jaren ‘80 een seizoenkaart en heb dus heel wat verschillende rood-witte shirts voorbij zien komen. Groot verschil vind ik dat door de naam Philips erop het altijd wel een PSV shirt was. Maar zonder Philips erop zijn in mijn ogen de even brede rood-witte strepen essentieel om het een echt PSV shirt te maken.
+4/-2

 
2 jaar geleden
Ja heb je een punt. Er staat tenminste wel Eindhoven op de borst nu.
+2/-0

2 jaar geleden
Ik dacht eerst nee, is niks. Maar als ik dan Teze, Gakpo en Boscagli met dat shirt aan zie… best oké. Niet alleen Romário maar ook Skiete Willy (ik meen in 1968!) speelde in een soortgelijk shirt. Toch wel wat historie dus.
+3/-0

2 jaar geleden
Persoonlijk vond ik zo'n beetje alle shirts uit seventies & eighties mooi. Daarna werd het nooit meer mooier, hoewel midden jaren '00 was het wel weer oké. Heeft dus ongetwijfeld ook met de periodes te maken. Tegenwoordig interesseren shirts en dergelijke mij niet zoveel meer. Zal wel aan leeftijd liggen. Roodwitte banen, ja dat vind ik wel horen, maar als PSV in dit hansopje kampioen wordt, zal jij mij niet horen klagen hoor, niemand denk ik.
+1/-2

2 jaar geleden
Mooi shirt.
En een mooie presentatie filmpje goed werk.
Kippenvel momentje
+4/-0

2 jaar geleden
Sinds lange tijd word ik weer eens enthousiast van een nieuw thuis shirt.
Top!
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage