Transparent
Inloggen
Sluiten

Philipp Max: 'Het was niet abnormaal dat de pijp een beetje leeg was'

9 juli 2021 10:59 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Philipp Max: "Het was niet abnormaal dat de pijp een beetje leeg was"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad blikt Philipp Max terug op afgelopen seizoen. De verdediger erkent dat het vanaf januari moeizamer ging. "Ik heb vijftig wedstrijden gespeeld in heel korte tijd. Dat was ik niet gewend en ik denk dat het niet abnormaal is dat de pijp een beetje leeg was", aldus Max. "Toch overheerst bij mij een positief gevoel. Ik kon belangrijke ervaring voor de toekomst opdoen en beschouw mijn debuut in het nationale team als een hoogtepunt. Dit jaar wil ik weer beter worden en stappen vooruit zetten met PSV."

De druk bij PSV was dan ook hoger dan bij Augsburg. "Dat is ook normaal", zo geeft hij aan. "Bij PSV hoort dat je in ieder geval lang meedoet om de bovenste plek. Het was ergerlijk dat de afstand vorig seizoen zo groot was en dat willen we niet meer. We willen het Ajax moeilijk maken en hebben daarvoor goede stappen gezet op de transfermarkt. Ook voor mezelf geldt dat ik het beter wil doen dan vorig seizoen."

De linksback heeft dan ook niet gedacht aan een transfer. "Ik voelde me nog helemaal niet klaar in Eindhoven en heb niet eens in volle stadions gespeeld met PSV. Anders gezegd heb ik met PSV gewoon nog niet bereikt wat ik met PSV wil bereiken. Ik heb geen moment het idee gehad om iets anders te gaan doen", zegt hij daarover. "Tot 1 september zullen er zeker nog wat veranderingen in onze ploeg komen, maar we hebben al een goede selectie met een helder idee van voetballen. Ik heb absoluut het geloof dat we het komend seizoen beter kunnen doen."




Discussieer mee op de forums


Tags

abnormaal philipp pijp augsburg beschouw ergerlijk moeizamer overheerst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Toch zonde. Was bijna de Duitse linksback vd Mannshaft, maar net toen ie in beeld kwam kakte ie in bij ons, en had ie de pech dat ie die dramatische wedstrijd tegen Span je speelde met Duitsland.

Nu is ie voorbij gestreefd door die Gosens. Anders had je met Malen en Dumfries nog een cashcow gehad.

Spaart nu dan wel weer energie uit die die dit jaar hier nodig heeft.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Alle vertouwen in Max, echte team player.

@michelos, nou ik vind het niet erg, anders waren we nu msn al weer kwijt, wat niet bevorderlijk is voor de continuïteit (net nu we het hoofdpijn dossier van LB afgesloten hebben:-)
+1/-0

Nou ik had het hem gehad met zijn optredens de laatste maanden, maar met dit refreshment ben ik het volledig eens en bied ik mijn excuses aan voor zover het ietsjes mocht uitmaken, per slot gaat het toch om PSV.
+1/-0

2 jaar geleden
Zo maar even willekeurig gegoogled,naar Varane,die op 41 wedstrijden komt.
Dus ja 50 is best veel,zeker als je dat nog niet gewend was.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Als ik die naam lees moet ik altijd denken aan Suske en Wiske en de nare varaan 🤭
+1/-0

2 jaar geleden
Het was na de winterstop idd niet veel meer.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje