Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'We blijven streven naar verbetering'

10 juli 2021 08:43 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

John de Jong: "We blijven streven naar verbetering"; image source: Pro Shots

Ondanks dat hij al vijf spelers vast wist te leggen is John de Jong nog altijd bezig om de selectie van PSV te versterken. Hij sluit daarbij niet uit dat er voor de wedstrijd tegen Galatasaray al een of meer spelers bij zullen kunnen. "Maar ik weet niet op welke termijn dat gebeurt", aldus de directeur voetbalzaken tegenover het Eindhovens Dagblad. "We zijn wel volop bezig en er is natuurlijk ook wat druk omdat we een aantal uitgaande transfers willen realiseren. Dat kunnen er nog ongeveer vijf zijn."

Het ligt niet voor de hand dat Donyell Malen en Denzel Dumfries tegen Galatasaray van de partij zullen zijn. Indien zij niet verkocht zijn, sluiten ze pas enkele dagen voor de thuiswedstrijd weer aan bij de selectie. "Hun zaakwaarnemer houdt ons op de hoogte en tot op heden heeft zich niemand gemeld met een concreet bod", zo geeft De Jong aan. "Wij weten wat we willen hebben. Het kan zijn dat het pas rond de wedstrijd tegen Galatasaray heel serieus wordt met de belangstelling voor hen. Misschien krijgen ze dan iets langer vrij. Is er niks, dan kan het zijn dat we hen weer gaan optrainen om deel uit te kunnen maken van de selectie. Het is gewoon heel moeilijk te voorspellen of en wanneer iemand doorpakt."

De Jong denkt dat in iedere linie nog iets kan gaan gebeuren. "Van achteruit hebben we de selectie nu denk ik goed opgebouwd. Toch blijven we streven naar verbetering", zegt hij daarover. "We zijn goed op weg, vind ik. De transfermarkt komt dit jaar laat op gang en toch hebben we al heel veel gedaan."




Tags

jong galatasaray doorpakt dumfries malen optrainen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
"Van achteruit hebben we de selectie nu denk ik goed opgebouwd"

Dat is pure speculatie. Gezien het slappe oefenprogramma zal de ploeg pas echt getest worden in Istanbul. Gaat het daar fout dan is het ook meteen einde oefening voor wat betreft de CL.
+1/-0

2 jaar geleden
Dus we missen onze beste twee spelers tegen Galatasaray? Lekker handig.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik ben heel benieuwd wat er nog uit de hoge hoed gaat komen. Malen en Dumfries vertrekken normaal gesproken. Eigenlijk ziet het er al best goed uit. Meer ervaring, talenten die nu al op de deur bij topclubs kloppen. Een goede pinchhitter zou nog wel kunnen en iemand met snelheid mocht Bruma eventueel nog vertrekken. Ik heb wel vertrouwen voor komend seizoen. 90 minuten acceptabel spel en een veel hogere ondergrens zullen we nog moeten zien.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage