Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV TV: 'It was a really good decision to come to PSV | Interview Mario Götze

10 juli 2021 11:05 - PSV TV




Tags

come decision good gotze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Het zou nog beter zijn om te verlengen en zodoende nog wat geld op te leveren voor die hartverwarmende club die jou een kans gaf!
+1/-1

2 jaar geleden
De beste transfer deze zomer is een fitte Mario Gotze . Deze speler is pas 29 geworden ,en daarnaast pas vader geworden . Zijn vrouw komt uit Emmerik vlak over de grens bij Nijmegen. Maak deze ervaren speler de nieuwe aanvoerder en bind hem voor meerdere jaren bij PSV. laat hem het nieuwe boegbeeld en leider van PSV worden de komende jaren. Je moet niet wachten tot hij uit gaat blinken en de clubs voor deze transfervrije speler aan het einde van het seizoen op de stoep staan. John werk aan de winkel , leg onze super mario voor meerdere seizoenen vast. Hij kan altijd nog op zijn 31e of 32e vertrekken om nog een keer een klapper te maken , tot die tijd prijzen winnen met PSV in volle stadions.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Tja, konden we maar beetje echte invloed uitoefenen... binnenkort hopelijk nieuws😉
Vraag me altijd af of ze dit ook lezen?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage