Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV TV: 'Ik moet hard blijven werken om te kunnen doorgroeien' | Interview Sangaré

11 juli 2021 19:16 - PSV TV




Tags

sangare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Leuke speler met de goeie mentaliteit en kracht. Voetballend kan hij nog veel leren en denk dat ie veel meer kan als dat ie heeft laten zien. Nu is ie meer gewend en zal psv beter gaan draaien, Sangare zelf ook. Als ie hier 1 jaartje gas geeft is het een leuke speler voor Tottenham en Arsenal enzo.

Had eigenlijk wel gehoopt op wat interesse in Rosario vanuit Italië. Voor een bedrag rond de 10 mag ie van mij gewoon gaan.
+2/-0

2 jaar geleden
Wmb. speelt ie als stofzuiger dit jaar, ik denk dat hij daar heel goed in kan zijn: bal veroveren en inleveren bij spelverdeler.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik mag aannemen dat Schmidt het licht gezien heeft en dat het tussen hem en Rosario gaat dit jaar voor slechts 1 controlerende plek. Voor zover sprake is van het aanblijven van Rosario, want ik hoor niks. En dan 1 controleur met name in de grotere wedstrijden en in Europa.

Want Propper en vGinkel naast elkaar moet tegen 12 vd 18 tegenstanders in de eredivisie ook kunnen.
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage