Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Besiktas wil Bruma kopen van PSV'

12 juli 2021 23:32 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Besiktas wil Bruma kopen van PSV"; image source: Pro Shots

Clubwatcher Rik Elfrink meldt via Twitter dat Bruma in onderhandeling is met Besiktas. De kampioen van Turkije bereidt een bod voor, het denkt nog na over een huur met optie tot koop of toch een directe koop. Zelf wil PSV uiteindelijk nog meerdere miljoenen ontvangen voor de Portugese aanvaller. Bruma heeft in Eindhoven nog een contract voor drie seizoenen.

Besiktas wordt gezien als de topkandidaat om Bruma in te lijven. Bij de Champions League-deelnemer is voormalig PSV'er Atiba Hutchinson de aanvoerder, terwijl ook Jeremain Lens er onder contract staat. PSV heeft nog geen bieding ontvangen, maar de verwachting is dat dit snel zal volgen.

Update 23:32: Besiktas heeft bij het management van Bruma aangegeven de Portugees direct over te willen nemen van PSV. PSV zou meerdere miljoenen willen ontvangen voor de aanvaller.

Meer op ED.nl




Tags

bruma besiktas atiba bereidt bieding elfrink hutchinson huur jeremain lens portugees topkandidaat turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Was die gast dan zo goed bij Galatasaray? Kan me er niks bij voorstellen eigenlijk. Jammer dat wij hem niet aan de praat kregen. Doe maar ruilen voor Hutchinson, krijgen ze Rosario er gratis bij.
+1/-7

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Pff... het niveau wordt er niet beter op hier.

De 38-jarige Hutchinson ruilen voor Bruma en Rosario (15-20 milj.)... ik dacht echt dat ik alles al wel had gezien. En dan ook nog zeggen dat De Jong er niks van kan zeker?
+12/-2

 
2 jaar geleden
Enkele miljoenen zal vrij letterlijk zijn en Rosario is geen 10+ waard …

Een van de grootste blunders van de afgelopen jaren. Helaas is hij niet de enige
+2/-4

 
2 jaar geleden
PSV wil 5 miljoen voor Bruma, volgens Rik. En hoe slecht jij Rosario vindt doet er niet toe, Rosario is gewoon 10-15 miljoen waard.
+2/-2

 
2 jaar geleden
Hoe goed jij Rosario vindt, doet er ook niet toe. Hij is 5M waard na meerdere seizoenen matig spel.
+2/-1

 
2 jaar geleden
"Hoe goed jij Rosario vindt, doet er ook niet toe."

Gelukkig maar, want ik ben ook geen fan van Rosario. Wat ik vind heeft dus niks te maken met het bedrag dat ik noem, mijn en jouw onvrede doet er niet toe.
+2/-1

 
reactie verwijderd

2 jaar geleden
Speelde toch ook wel redelijk in de oefenwedstrijd, hoewel ik maar een klein stukje had gezien :p. Meerdere miljoenen klinkt toch wel flink karig voor iemand met 33 wedstrijden bij Olympiacos vorig seizoen. Dan moet je toch wel wat kunnen. Of zou hij zo'n dik salaris hebben dat hij daarom weinig opbrengt?
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Verkopen, goed nieuws, ook al zal het met een dik verlies zijn. Je kunt hem niet blijven verhuren met een koopoptie die vervolgens niet gelicht wordt. PSV moet verder en die jongen ook.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Speelde maar 22 van de 36 competitiewedstrijden (3x de 90 minuten volgemaakt) en 6 Europese wedstrijden van de 12 (slechts 3x basis en 0x 90 minuten).
+1/-0

2 jaar geleden
Ik hoop dat wij nog substantieel bedrag voor hem krijgen, en bij voorkeur in één termijn.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Precies Killer, en vooraf betalen, anders krijgen we straks net zoiets als met Robert die naar Betis Sevilla ging.
(Krijgen we daar trouwens nog steeds geld voor??)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee, daar krijgen we nu niks meer voor.
+1/-0

2 jaar geleden
Hutchinson, goede herinneringen aan. Als je Bruma kan verkopen gelijk doen en een andere aanvaller halen. Ik geloof oprecht dat die jongen echt wel wat kan, heeft hij ook bij vlagen laten zien bij ons, maar dit gaat gewoon niet meer goed komen. Jammer.
+4/-0

2 jaar geleden
Eerst maar eens echt afwachten wat er uiteindelijk gebeurt! Één van de hoofdpijn dossiers van PSV
+2/-0

2 jaar geleden
4-5 miljoen..... Aanpakken en verlies nemen.... Salaris zal ook niet mals zijn...
+3/-0

 
2 jaar geleden
Precies, probeer er nog een x percentage bij te bedingen.
Dan kan met succes het verlies nog meer beperkt worden.
+3/-0

2 jaar geleden
Ik blijf het jammer vinden dat Bruma geen succes is geworden bij PSV. In Turkije is hij wel geslaagd en verdiende zo een transfer naar Leipzig. Ook bij Leipzig zijn het geen koekenbakkers. Soms zijn speler en club simpelweg geen goede wisselwerking terwijl dit elders wel het geval is. Bruma kan heus wel wat. Ik hoop dat Besiktas hem meer geluk brengt dan zijn tijd bij PSV.
+6/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
"meerdere miljoenen", dat zal niet heel veel zijn.
Toch jammer dat onze op 1 na duurste aankoop ooit (na kezman) na 2 seizoenen voor bijna "niks" de deur uit gaat.
Jammer dat het hier niet gelukt is, maar zo zie je maar dat dit soort gokjes op een speler die ergens anders buiten de boot valt een flink risico zijn. Het kan goed gaan (zie Rodriguez, jammer dat we daar geen optie tot koop voor hadden), maar kan ook mis gaan, dan is 12 miljoen toch wel veel geld voor PSV voor een dergelijk gokje.
+1/-0

2 jaar geleden
Dit is toch wel een heel pijnlijke case. Aangeschaft voor 15 miljoen en alles lijkt erop dat we er nu minder dan 5 miljoen voor terugkrijgen. Wat me ook opvalt; als iemand mislukt bij PSV moeten we haast geld bijleggen om nog van deze speler af te komen (Bruma, Baumgartl, Luckassen). Terwijl dit toch spelers zijn dit zich in het verleden al bewezen hebben bij andere clubs (niet zijnde als topper, maar wel als nuttig). En dan denk je toch meteen weer aan onze concurrent uit Amsterdam die doodleuk een bod van 5 miljoen op hun 4e doelman weigert.
+2/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
We hoeven hem natuurlijk niet voor 5 miljoen te verkopen. We kunnen hem ook gewoon laten spelen of een prijs van 10 miljoen vragen. We hoeven niet zo maar alles weg te geven!
+4/-2

 
reactie verwijderd

 
Voor 5 miljoen wil ik hem anders nog wel naar Istanbul brengen. Alles beter dan hem laten spelen.
+3/-2

2 jaar geleden
Is een gigantsche mispeer geweest om Bruma te kopen voor een te hoog bedrag, net als voor Baumgartl. We zullen het verlies moeten nemen en er voor zorgen dat dit niet nogmaals gebeurt.
+1/-0

2 jaar geleden
Toch heeft ie kwaliteiten.

Hij verstaat de kunst zich op elke tegenstander vast te lopen. Ongeacht het niveau tegenstander.
+2/-0

2 jaar geleden
Hij loopt zich inderdaad vaak vast. Misschien is dat wel een tactische opdracht, als jij je nu vastloopt denkt de tegenstander er snel uit te komen. Door onze pressing nemen we dat snel over en is de organisatie bij de tegenpartij weg. Zoiets?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hmm. Expres de bal verliezen om een omschakeling uit te lokken, en daaroverheen weer een omschakeling te forceren.

De gerenomeerde Dubbele Duitse
Blitz Omschakeling tactiek.

1 probleem, hij werk meestal niet.
+1/-0

 
2 jaar geleden
De meeste Duitse tactieken bleken uiteindelijk toch niet zo succesvol te zijn.😎
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage