Transparent
Inloggen
Sluiten

'Yvon Mvogo lijkt ook komend seizoen bij PSV te blijven'

17 juli 2021 00:19 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Yvon Mvogo lijkt ook komend seizoen bij PSV te blijven"; image source: Pro Shots

PSV lijkt ook komend seizoen te kunnen beschikken over Yvon Mvogo. Onder meer Voetbal International meldt dat RB Leipzig geen gebruik heeft gemaakt van de optie om hem terug te halen van zijn verhuurperiode, waardoor PSV er vanuit gaat dat hij ook komend seizoen actief zal zijn in Eindhoven. RB Leipzig probeerde de international van Zwitserland te verkopen, maar vond geen club die wilde voldoen aan de vraagprijs.

Nu Mvogo bij PSV lijkt te blijven zal de club ook niet op zoek gaan naar een nieuwe doelman. Door de komst van Joël Drommel lijkt Mvogo echter wel op de bank plaats te moeten nemen.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

mvogo yvon leipzig drommel verhuurperiode zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Er wordt al vanuit gegaan dat drommel de eerste doelman word, maar als mvogo blijft kan er nog van alles gebeuren. Drommel heeft mij ook nog niet overtuigd.
+1/-0

 
2 weken geleden
Laat ze het maar samen uitvechten! Beiden geen hoogvlieger
+1/-0

2 weken geleden
Kijken of hij een Waterreusje kan uithalen
+1/-0

2 weken geleden
Een gehuurde keeper op de bank, die niets toevoegt of 1 die 3,5 miljoen gekost heeft en waar nog weinig vertrouwen in is. Ik zou altijd je eigen keeper opstellen, zodat hij zich kan ontwikkelen tenzij de andere echt een paar klasse beter is. Maar Mvogo is gewoon een hele modale keeper. Rare situatie dus nu bij PSV. Hopelijk gaat Drommel ons verassen en zijn er niet weer miljoenen door het putje gespoeld.
+2/-0

 
2 weken geleden
Of je geeft Drommel gewoon een jaartje de kans om rustig te wennen aan het niveau van een topclub en zijn plek in de basis te verdienen.

Niks mis met nog een jaar/half jaar Mvogo.
+3/-0

 
2 weken geleden
Je geeft toch geen 3,5 miljoen uit aan iemand die nog moet wennen aan keepen? Zeker als je al een doelman hebt waar niemand in de eredivisie jaloers op zal zijn.
+2/-1

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Idd remmie. Mvogo heeft afgelopen jaargang aangetoond bepaald geen puntenpakker te zijn en Drommel reeg de blunders aan elkaar. Een tussenjaar is geen optie. Alleen de landstitel telt dit seizoen.

(edit: hoeveelste nieuwsitem van deze strekking omtrent Mvogo is dit eigenlijk deze zomer?)
+1/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Of.. Je gaat toch niet iemand die nog nooit op hoog niveau wedstrijden heeft gekeept direct CL wedstrijden laten keepen?

En laten we nou niet gaan doen alsof 3.5 miljoen opeens zo ontzettend veel is, want als PSV een speler verkoopt voor dezelfde prijs is het een fooi.
+1/-0

 
2 weken geleden
Licht eraan wie er voor 3.5 milj verkocht word!!!
+1/-0

 
2 weken geleden
Sorry hoor, maar de standaard bij PSV hoort CL niveau te zijn. 3,5 miljoen is behoorlijk veel geld voor een keeper en als dat aan een reserve keeper is en je hebt nog een gehuurde ben je niet goed bezig. Mvogo is in ieder geval geen CL niveau, dus geef dan 5 miljoen uit aan een keeper die er wel gelijk staat. En laten we heel eerlijk zijn een keeper staat er om ballen tegen te houden, dat kun je of je kan het niet. Ik zie echt niet in waar een Drommel aan zou moeten wennen, in de Cl is het doel even groot als op het trainingsveld van Twente.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ben je nou werkelijk serieus als je beweert dat je niet ziet waar iemand aan moet wennen als hij van een middenmoter naar een topclub gaat? :D
+2/-0

 
2 weken geleden
Waar moet hij aan wennen dan? Bal is hetzelfde, doel is hetzelfde, veldafmeting ongeveer hetzelfde, Grolschveste is ook best een redelijk stadion. Wat gaat hem belemmeren in het tegenhouden van ballen omdat ie nu bij een andere club speelt? En moet je ook een jaar wennen als je van Sparta naar Heerenveen gaat of zo? Serieus die jongen is zijn hele leven al keeper en al jaren een prof. Ik mag hopen dat hij de namen van zijn medespelers inmiddels weet. Die andere nieuwe jongens spelen toch ook gewoon?
+1/-0

 
2 weken geleden
Ben je nou echt serieus?

De druk bij PSV is vele malen anders dan bij FC Twente. Het zal niet de eerste keer zijn dat een speler die een stap omhoog zet te bijbehorende druk niet aan blijkt te kunnen.

Keepen bij PSV is sowieso veel anders dan bij een club als Twente. Bij Twente hoef je je als keeper niet te vervelen en krijg je voldoende te doen tijdens een wedstrijd. Zie de wedstrijd tegen PSV vorig seizoen waar hij (meen ik) zeven of acht ballen gestopt had. In het merendeel van de wedstrijden van PSV zullen er maar één of twee ballen richting doel komen in een wedstrijd. Dat vraagt om een heel andere concentratie.

Moet ik nog verder gaan?
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik vraag mijn eigen hetzelfde af als Brenetjes, Ik hoop dat we het hdo goed gaan doen in de CL, maar houd mijn hart vast als Drommel daar meteen moet staan, echt minimaal drie keer liever met Mvogo beginnen en Drommel 3,5 miljoen of niet toch maar ff de tijd gunnen.
+1/-0

 
2 weken geleden
Ik moet het ook nog maar zien wie de eerste keeper wordt,Drommel heeft imo als pluspunt zijn goede uittrap en spelvoortzetting,maar Mvogo heeft ook laten zien een goede lijnkeeper te zijn en heeft al een jaar op dit niveau achter de rug,hij heeft de blunders al meegemaakt,terwijl Drommel het allemaal nog moet ondergaan en laten zien.
Volgens mij zijn zij aan elkaar gewaagd,en kan de ervaring van Mvogo net wel eens de doorslag geven.
We gaan het zien.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast albert berisha bijgesteld borusia cashen crockett doan fofana gakpo hype ihattaren izecson james jong klauwen madueke malen raiola rosario sambo santos schmidt sonny steemzen teze trestena vertessen yonci zahavi