Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Nog een seizoen bij PSV knallen is wel mijn insteek'

17 juli 2021 09:47 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Cody Gakpo: "Nog een seizoen bij PSV knallen is wel mijn insteek"; image source: Pro Shots

Ondanks interesse van onder meer Bayern München en verschillende topclubs uit Frankrijk wil Cody Gakpo ook komend seizoen voor PSV spelen. De aanvaller geeft in gesprek met Voetbal International aan dat dat het plan is. "Je weet natuurlijk nooit hoe het loopt in de voetballerij maar dat is wel mijn insteek", aldus Gakpo.

Gakpo is trots dat hij op het EK zijn debuut voor het Nederlands elftal mocht maken. "Het is een mijlpaal in je carrière, als je mag uitkomen voor je land. Ik was echt blij dat het gebeurde", zegt hij daarover. "Natuurlijk was het teleurstellend dat we er een ronde later uitgingen, maar ik denk dat ik veel heb geleerd. Het was echt een goede groep, een goede teamspirit. Het is jammer dat we die wedstrijd niet hebben kunnen winnen."

Of hij volgende week al meteen inzetbaar is tegen Galatasaray weet hij nog niet. "We zijn aan het kijken hoe fit ik daadwerkelijk ben. Maar ik voel me echt goed", zo geeft hij aan. "Dat is wel positief naar die wedstrijden toe. Zoals ik me nu voel denk ik dat het wel mogelijk is. Maar dat moet ik met de trainer overleggen."

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo knallen bayern frankrijk galatasaray mijlpaal teamspirit uitgingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Vraag me af wat er nodig is om dit soort jongens zeg vijf jaar bij de club te houden, vier miljoen salaris? Als je echt wil bouwen naar de top moet je toch een beetje vast team krijgen en je toppers langer binden. Er zijn nog flink wat hobbels en obstakels te nemen, te beginnen met de CL halen en meer zijn dan opvulling. Toch heb ik het idee dat de weg omhoog eindelijk is ingeslagen.
+3/-0

 
2 weken geleden
Hogere salarissen,maar ook vaste deelnemer aan de CL zou al veel uitmaken.
Hopelijk kan hij ons de jubileumtitel bezorgen.
+2/-0

 
2 weken geleden (gewijzigd)
Dat laatste, dat kan ik onderschrijven, we gaan weer meedoen...

OT: Cody je bent de held van Eindje, laten we er een mooi jaar van maken, met eindelijk weer n hoofdprijs!
Dan zien we verderop wel hoe t verder gaat met jouw carrière: ik zou zeggen nog 2 jaar en je komt bij een grote club binnen als een grote meneer... dan is de kans op speeltijd ook veel groter en dat wil je toch als voetballer!
Alle vertrouwen in jou EINTOVENAAR
+1/-0

 
2 weken geleden
Helemaal mee eens. Het is echt jammer dat je tegenwoordig al blij mag zijn dat een jeugdspeler één seizoen van serieuze toegevoegde waarde is voor het eerste elftal. Eigenlijk wil je zo'n Gakpo en Madueke nog 3 jaar bij de club houden en dat ze daarna voor een grote zak geld met kampioensschaal en topscorers titel op zak naar een Europese topclub vertrekken. Maar het is lastig. Als je tegenwoordig drie goede ballen aanneemt staan de zaakwaarnemers al aan de poort te rammelen en worden die spelers duizelig van de eurotekens voor hun ogen.
+1/-0

 
2 weken geleden
Los van de financiën.

Wat hier enorm aan bij zou dragen is veel sportieve uitdaging/perspectief in de vorm van tot de laatste snik strijden om de prijzen, véél Europese wedstrijden/CL voetbal en goede (ervaren) spelers om je heen. Zie onze hoofdstedelijke vrienden momenteel.

De Bruma’s/Baumgartl’s van deze wereld, de prijzendroogte en bijzonder matige Europesche prestaties zullen jonge talenten als Cody niet inspireren om langer te blijven.
+1/-0

2 weken geleden
Heel verstandig Cody! Knallen en prijzen winnen!
+1/-0

michelos (geschorst)
2 weken geleden
Dit zijn die momenten dat ze elders doorgaans contracten openbreken, en salaris verhogingen geven om die toekomstige verkooprijs nog wat op te krikken. Ik noem verder geen namen.
+1/-0

 
2 weken geleden
Cody heeft nog een contract voor 4 jaar. Dus dat is niet nodig.
+1/-0

 
2 weken geleden
Jaartje of twee erbij onderhandelen met passende salarisverhoging is altijd de moeite waard, die vijftig miljoen mag in zo'n geval best aangesproken worden, dat vul je dan over twee jaar aan met rente, maar ja voor zo'n oplossing zal ook een probleem te vinden zijn, en aangezien kenners het zien zitten in Mo zou JdJ er toch ook goed aandoen de spaarpot aan te spreken want bij deze spelers is het "risico" heel groot dat het rendement gaat opleveren, en ja voor Madueke geld ook hetzelfde.
+1/-0

 
2 weken geleden
Hoop op beter weten in toch op verlenging van Mo! Is ie topfit en speels ie zich in de kijker voor het seizoen nog begint? Of knallend zijn contract uit gaan en transfervrij?
+1/-0

 
2 weken geleden
En gooi er dan een afkoopregeling in van zeg 80 miljoen euro.
+1/-0

2 weken geleden
Vroeger was het vanzelfsprekend dat spelers 5-6 jaar, of langer, een (top)club bleven, al helemaal als zij kind van de club waren. Nu mogen wij al blij zijn met 3 hele, onafgebroken seizoenen.
+2/-0

 
2 weken geleden
Of je moet als club zijnde een bak geld hebben net zoals Ajax dan blijven ze meestal wel
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd en gesloten)
Gakpo en Madueke laten schitteren dit seizoen , hopelijk tekent ihattaren bij en maakt ook die stap
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.848 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast albert berisha bijgesteld cashen crockett doan fofana gakpo hype ihattaren izecson james jong klauwen madueke malen nice raiola rosario sambo santos schmidt sonny steemzen teze trestena vertessen yonci zahavi