Transparent
Inloggen
Sluiten

2000e lid PSV Bulletin Board

21 april 2000 13:20 - PSV Bulletin Board

Verslaggever: BvT

Precies ??n maand geleden hadden wij de eer u te mogen melden dat het 1500e lid zich aan had gemeld op het PSV Bulletin Board. Vandaag registreerde zich reeds het 2000e lid. Wederom een mijlpaal in SupportersCommunicatie rondom PSV.

Bij deze willen we dan ook iedereen die bijgedragen heeft aan dit succes bedanken,; zowel de duizenden bezoekers die elke dag het PSV Netwerk aandoen, de vele trouwe E-zinelezers als de tientallen vrijwilligers die het allemaal mogelijk gemaakt hebben.

Inmiddels is met het gelukkige 2000e lid met de nickname 'EIDUR' contact opgenomen. Uiteraard ontvangt 'EIDUR' een leuke prijs.

Het PSV Bulletin Board blijft ondertussen het medium voor SupportersCommunicatie. Verschillende nationale en internationale media gebruiken het als klankbord en supporters kunnen er hun stem kwijt als het gaat om interessante supportersthema's. Kortom wil je er ook bijhoren als PSV fan dan zijn de forums van PSV op internet 'the place to be'. Hoe groter de supportersgroep, hoe meer invloed deze krijgt, dat hebben we het afgelopen jaar mogen aanschouwen en dat zal in de toekomst alleen maar toenemen.

Het PSV Bulletin Board is te vinden op http://psv.netwerk.to/ubb/

Meer op PSV Bulletin Board




Tags

bulletin eidur supporterscommunicatie aandoen aanschouwen bijgedragen bijhoren duizenden eer klankbord mijlpaal nickname place registreerde supportersgroep supportersthema toenemen trouwe ubb vrijwilligers zinelezers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage