Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi: 'Met Mario Götze samen kunnen spelen is een genot'

22 juli 2021 00:27

In gesprek met RTL kreeg Eran Zahavi de vraag welke van zijn doelpunten uiteindelijk de mooiste was. "Dat is heel lastig om te kiezen, want iedere goal is speciaal", aldus Zahavi. "Het belangrijkste is dat we een heel grote stap vooruit hebben gezet in onze teamprestatie en spirit. We hebben het vandaag goed gedaan."

De spits vond het geweldig om voor zoveel supporters te mogen spelen. "De sfeer was vanaf het begin geweldig, zelfs al tijdens de warming-up", zo gaf hij aan. "We hebben vandaag een geweldige teamspirit laten zien. Dat is het belangrijkste en zo willen wij spelen."

Zahavi liet niet alleen van zich spreken met drie doelpunten, maar had ook een geweldige assist op Mario Götze. "Scoren is altijd geweldig, maar het doelpunt van Mario was echt een geweldige teamprestatie", zei hij daarover. "Om met Mario samen te kunnen spelen is echt een genot. Hij maakt het voor mij zoveel makkelijker, dus ik ben heel blij."




Tags

zahavi eran genot gotze teamprestatie teamspirit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage