Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in oefenwedstrijd te sterk voor FC Eindhoven

22 juli 2021 14:43 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV in oefenwedstrijd te sterk voor FC Eindhoven; image source: Pro Shots

PSV heeft donderdag in een oefenduel weten te winnen van FC Eindhoven. Dat meldt de club via de officiële website. In de besloten oefenwedstrijd op PSV Campus De Herdgang kregen de spelers die afgelopen weken minder in actie kwamen speeltijd. Het duel eindigde in een 2-0 overwinning en de doelpunten werden gemaakt door Cody Gakpo en Bruma.

Opstelling PSV:Müller, Teze, Viergever, Obispo, Oppegard, Pröpper, Rosario, Gakpo, Ihattaren, Bruma, Mauro Jr

Ryan Thomas, Michal Sadilek, Fodé Fofana en Jeremy Antonisse vielen in.

Meer op PSV.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

bruma gakpo antonisse fode fofana herdgang ihattaren jeremy mauro muller obispo oppegard rosario sadilek teze viergever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 dagen geleden
Mooi dat die jongens ook aan hun minuten komen, kunnen ze een beetje long inhoud kweken. Is er ergens een samenvatting te zien?
+2/-0

6 dagen geleden
Ben benieuwd hoe het met Mo afloopt. Of beter gezegd, de combi Schmidt en Mo. Had hem gisteren wel wat minuten willen zien spelen eigenlijk, na zijn niet tegenvallende optreden tegen PAOK. Vind persoonlijk dat Schmidt hem wel wat minuten had mogen geven, om (onderling) vertrouwen te kweken. Althans, als je met hem doorwilt (wat wel elke keer gezegd wordt).
+4/-4

 
6 dagen geleden
Ik denk dat dit echt de combinatie tussen die twee is inderdaad. Schmidt zijn argumenten na de wedstrijd sloegen nergens op. Bij een 3-1 voorsprong en gezien het spelbeeld hoefde hij echt niet Ryan Thomas het veld in te sturen ipv Madueke maar had Mo dat prima kunnen invullen.
+3/-3

 
6 dagen geleden
Mo ipv Madueke was een logische wissel geweest. Thomas erin zetten was totaal niet nodig en op dat moment geen meerwaarde voor het team, daar waar mo wel dat extra stukje creativiteit kan brengen. Het zou ook een beloning geweest zijn voor mo naar zijn goede wedstrijd tegen paok en het eindelijk fit terugkomen van de vakantie periode. Volgens mij heeft mo zich van zijn beste kant laten zien. Hopen dat het snel weer botert tussen die 2 want als dat gebeurd dan gaat mo voor de volle 100% voor hem en dan zouden er mooie dingen kunnen gaan gebeuren. Daarnaast had ik hem zoiezo in laten vallen zodat hij niet meer interessant is voor een andere CL club. Tevens heeft psv toch ook het motto dat wanneer een speler absoluut niet wil verlengen dat ze bij jong psv moeten trainen en spelen? Ik ga er dus van uit dat ie wel wil blijven en bijtekenen. Hoe denken jullie hier over?
+1/-2

 
6 dagen geleden
Ik vond Thomas inbrengen voor (de moegestreden) Madueke juist een heel logische. Galatasaray had een aanvaller binnen de lijnen gebracht in plaats van een verdediger en ging 4-3-3 spelen ipv 5-3-2. In het stadion had ik zelf het gevoel dat PSV de grip wat kwijt begon te raken en je dus met Thomas meer controle kreeg op het middenveld.

Die regel betreft inzetbaarheid van de Champions League is enkele seizoenen al aangepast. Ook als hij speeltijd had gekregen zou hij bij een transfer nog gewoon inzetbaar mogen zijn.

Wat betreft een contract geloof ik niet dat hij het uberhaupt ooit overwogen heeft. Anders had hij die krabbel ruim een jaar geleden al gezet. Al sinds zijn 18de verjaardag probeert PSV zijn contract te verlengen, toen hij nog gewoon basisspeler onder Faber was. Ook gezien de uitspraken die Mart vd Heuvel in de podcast van VI enige tijd geleden deed heb ik al langere tijd het gevoel dat ze bij PSV ook al lang klaar zijn met hem.

Ik ben de discussie in ieder geval al lang zat. Je wint gisteren na een heerlijke wedstrijd met 5-1 en het gaat na afloop vooral over een speler die niet gespeeld heeft. Het maakt niet uit wat er gebeurt, of hij speelt of niet, het zal altijd over Ihattaren gaan. Het is voor iedereen beter als hij gewoon vertrekt. Krijg je tenminste weer rust in de tent.
+12/-2

 
6 dagen geleden
Ik zat zelf ook in het stadion en vond juist dat we volledig controle hadden. Thomas viel imo ook helemaal niet zo goed in.
+2/-0

 
6 dagen geleden
Je staat 3-1 voor op het moment dat Thomas invalt. Een marge van twee doelpunten het is geen amateur voetbal hé. Volstrekt logische wissel, waarom zou je onnodig risico gaan lopen met het inbrengen van ihataren. Je weet sowieso dat hij zijn eigen wedstrijd speelt. Kon dan ook zomaar 3-2 worden met alle gevolgen van dien. En als je daarna nog uitloopt naar 5-1 dan heeft de trainer dus gewoon gelijk.
+4/-0

 
6 dagen geleden
Lekker laten kloppen, deur blijft gesloten!
+3/-0

 
 
6 dagen geleden
Bruma omg... die hebben wij ook nog.

Bij Mo heb ik nog niet alle hoop opgegeven, maar hij zal het zelf moeten doen, het écht moeten laten zien, achter aansluiten.
+2/-0

6 dagen geleden
Als PSV in de rust van de tweede wedstrijd tegen Galatasaray over beide wedstrijden nog steeds ruim voor staat dan zou je een paar spelers zoals Bruma, Rosario en Sadilek in de etalage kunnen zetten.
+3/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast albert berisha bijgesteld cashen crockett doan fofana gakpo hype ihattaren izecson james jong klauwen madueke malen nice raiola rosario sambo santos schmidt sonny steemzen teze trestena vertessen yonci zahavi